Ezbere konuşmalarınız baydı artık yok ölsün, yeni oyun motoru gelsin. Bileğiniz yok, oynayamıyorsunuz sonra oyuna çamur atıyorsunuz. Uzun yıllardır verdiği vuruş hissiyatını, oyun zevkini verebilen bir oyun yok. Valorant geldi rekabet açısından iyi oldu buna kabulüm fakat gelipte oyun ölmeli fps deneyimi gibi saçma argümanlarla oyunu karalayamazsınız. Hile sorunu var mı ben uzun süredir çok denk gelmedim he var mı tabii ki olabilir. Yarışmayan oyunun aktif bugün 1 milyonu geçen oyuncusu var.AFK olan maçlarda yenilme şansımız zaten %60 artıyordu. Çok saçma karar olmuş.
CSGO'yu sadece arkadaşlarımla beraber oynarken sevsem de, artık CS'nin ölme vakti geldi. Yeni oyun motoruna ve güncellenmiş FPS oyunu deneyemine ihtiyaç var. Oyun ve oyuncular kendini tekrar etmeye devam ediyor. Oyuncuların belli bir kısmının Valorant'a geçme sebebi bu bence. Fiyat olarak Rainbow Six veya Call of Duty'den çok daha ucuz hatta bedava olduğu için o oyunlarla yarışma gereği duymuyorlar bile.
CS'de 1600 saati olan biri olarak konuşuyorum cidden artık CS'nin yenilenmesi lazım. Böyle daha çok devam etmemeli.Ezbere konuşmalarınız baydı artık yok ölsün, yeni oyun motoru gelsin. Bileğiniz yok, oynayamıyorsunuz sonra oyuna çamur atıyorsunuz. Uzun yıllardır verdiği vuruş hissiyatını, oyun zevkini verebilen bir oyun yok. Valorant geldi rekabet açısından iyi oldu buna kabulüm fakat gelipte oyun ölmeli fps deneyimi gibi saçma argümanlarla oyunu karalayamazsınız. Hile sorunu var mı ben uzun süredir çok denk gelmedim he var mı tabii ki olabilir. Yarışmayan oyunun aktif bugün 1 milyonu geçen oyuncusu var.
Eki Görüntüle 826270
Benimde 7.000'i geçkin saatim var, Supreme rankım. Yenilenmesi gereken ne peki hani ne yenilenecek böyle ezber lafları o kadar çok duydum ki bana bir argüman söyleyin ne değişmeli? Oyun motoru falan değiştiğinde bu 1 milyon kişiyi tekrar toparlayabilecek misin? Oynayan herkes 8 yıldır olduğu gibi seviyor bu oyunu. Afedersin bileği olmayanlarda 'abi değişsin ya' geyiğine giriyor. Popüler yorumları bir kenara bırakarak açıklama istiyorum sadece karşı taraftan.CS'de 1600 saati olan biri olarak konuşuyorum cidden artık CS'nin yenilenmesi lazım. Böyle daha çok devam etmemeli.
İlk önce artık sunucuların 128 tick olması lazım. En son olacak gibiydi olduysa başka büyük bir şikayetim yok diğerleri ufak tefek şeyler.Benimde 7.000'i geçkin saatim var, Supreme rankım. Yenilenmesi gereken ne peki hani ne yenilenecek böyle ezber lafları o kadar çok duydum ki bana bir argüman söyleyin ne değişmeli Oyun motoru falan değiştiğinde bu 1 milyon kişiyi tekrar toparlayabilecek misin? Oynayan herkes 8 yıldır olduğu gibi seviyor bu oyunu. Afedersin bileği olmayanlarda 'abi değişsin ya' geyiğine giriyor. Popüler yorumları bir kenara bırakarak açıklama istiyorum sadece karşı taraftan.
Ezbere konuşmalarınız baydı artık yok ölsün, yeni oyun motoru gelsin. Bileğiniz yok, oynayamıyorsunuz sonra oyuna çamur atıyorsunuz. Uzun yıllardır verdiği vuruş hissiyatını, oyun zevkini verebilen bir oyun yok. Valorant geldi rekabet açısından iyi oldu buna kabulüm fakat gelipte oyun ölmeli fps deneyimi gibi saçma argümanlarla oyunu karalayamazsınız. Hile sorunu var mı ben uzun süredir çok denk gelmedim he var mı tabii ki olabilir. Yarışmayan oyunun aktif bugün 1 milyonu geçen oyuncusu var.
Eki Görüntüle 826270
Hocam faceit bedava hile nerdeyse yok.Hile çok var, MGE'yim 3 maçta 2 geliyor net. Premium bir de. Genelde legit oynuyorlar legit oynamayan yok denecek kadar az hatta. TEcrübeli, değilseniz iyi oyuncu dersiniz ama tecrübeli olunca legit olduğunu anlıyorsunuz. Oyun motoru da güzel gayet. Evet açıkları çok olabilir ama CS'nin tadı başka.
Hocam sizin yaptığınız eleştiriyi sonuna kadar kabul ediyorum. Bu tarz eleştirilere kabulüm fakat işte oyun motoruydu, o değişsin bu gelsin eleştirilerine tahammülüm kalmadı. CS'nin en önemli özelliği bence 7'den 70'e neredeyse tüm bilgisayarlarda iyi kötü oynanabilir olması ve oyunun çokça ihtimale açık olması, vuruş hissiyatı, akıl oyunları vs. diyebilirim Hile büyük bir tehdit, hele düşük ranktaysanız ve saatiniz düşükse. Son cümleniz zaten her şeyi özetliyor, kesinlikle başka.Hile çok var, MGE'yim 3 maçta 2 geliyor net. Premium bir de. Genelde legit oynuyorlar legit oynamayan yok denecek kadar az hatta. TEcrübeli, değilseniz iyi oyuncu dersiniz ama tecrübeli olunca legit olduğunu anlıyorsunuz. Oyun motoru da güzel gayet. Evet açıkları çok olabilir ama CS'nin tadı başka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.