CS:GO rezalet

mg1 dim 20 wr vardı 27.maçta attı mg2 ye :DDD
Ayıp ya. Benim de hatırladığım 50. Win'de Silver 3 idim, 70'e geldim, yine Silver 3. 90'larda Silver 4 oldum.

Daha sonra, yüksek ELO'da girmem gerektiğini idrak edince 120. Win'lerde falan Nova oldum öyle de kaldım 150'e ye kadar. Sonra da oyunu bıraktım.

Böyle saçma bir rank sistemi yok. Şu gözler Nova 1'in üstünü göremedi. Keleşlerle oynayan ben, Nova-2'yi göremedi.

Valve’nin rank sistemini hangi alim çözmüş de biz çözelim :)

Normal değil. Ne olursa olsun, 3 maçta 3 rütbe düşmenin mantığını kimse açıklayamaz.

CS:GO'nun elo sistemi çok komplike. Ama rank sıralamalarını % olarak yapıyor. En mantıklı ihtimal, arkadaşın bir süre girmemiş olması ve o girmediği günlerde, elo ortalamasının ciddi şekilde yükselmiş olması olabilir. Mesela senin elon LEM'den LE'ye geriledi. Ama hala lem kalırsın. bir maç atarsın, kazansan bile, maç sonu elo tekrar hesaplanır ve LE'ye düşersin. Tek maçta 2 rank düşemezsin, elon öyle olsa bile. Belki de 3 ranklık bir elo farkı oluştu arada ama bu da çok çok çok nadir olan bir şey. Geçmiş olsun.

Ayıp ya. Benim de hatırladığım 50. Win'de Silver 3 idim, 70'e geldim, yine Silver 3. 90'larda Silver 4 oldum.

Daha sonra, yüksek ELO'da girmem gerektiğini idrak edince 120. Win'lerde falan Nova oldum öyle de kaldım 150'e ye kadar. Sonra da oyunu bıraktım.

Böyle saçma bir rank sistemi yok. Şu gözler Nova 1'in üstünü göremedi. Keleşlerle oynayan ben, Nova-2'yi göremedi.

Şu an 77 saatim var ve 48 Win ile MG2'yim

1594602427304.png

Şu an 77 saatim var ve 48 Win ile MG2'yim

Eki Görüntüle 613774
10 win ile MG olmuştu ilk CS:GO hesabım. :D Silver ve Nova'dan çıkmak, keleşten globale çıkmadan çok daha zor.

Belirtmeyi unutmuşum fakat 1 ms olsa daha güzel olur.

Lem rankında 14 maçın 11'ini kaybettim. Rank düşmedim. Üst üste 3 Win 1 beraberlik aldım supreme oldum.

Ben de birkaç ay önce oynarken güzideye çıktıktan sonra arka arkaya 9-10 maç kazanmıştım da kartala atmamıştı bir türlü :D işin garibi kartala çıktıktan sonra sadece ikişer veya üçer Win alarak supreme oldum. Şansa rank atlattığı düşüncesindeyim artık.

Dünyanın en leş oyunlarından birisi gözümde. Rank sistemi hala çözülebilmiş değil. Üst üste kazanıp rank atlayamıyorsun. Ama kaybedince çok güzel düşürüyorlar. Adaletsizliğin daniskası.

Maça girdiğin kişiler vac ban yemiştir ve maçlarının büyük bir kısmı silinmiştir. Yoksa 3 maçta 3 rank düşmek imkansız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı