CS:GO'nun rezalet eşleştirme sistemi

Bence bunlar bir haltı düzeltemez. En basitinden oyuncu atma diye bir özellik var. Hangi beyinle bu özelliği eklediler acaba? Hiç mi kafaları basmadı bunun abuse edilebileceği? Adamlar 4 kişi beraber giriyor ve keyfine tam sen oyunu kazanmak üzereyken atıyorlar. :D

Atıldığınızda maç sonucu sizi de etkiliyor kazanırlarsa size de Win yazıyor.

Bence bunlar bir haltı düzeltemez. En basitinden oyuncu atma diye bir özellik var. Hangi beyinle bu özelliği eklediler acaba? Hiç mi kafaları basmadı bunun abuse edilebileceği? Adamlar 4 kişi beraber giriyor ve keyfine tam sen oyunu kazanmak üzereyken atıyorlar. :D
Kesinlikle atmak acilen kaldırılmalı, ruslar tarafından atılmaktan oyunu bıraktım artık.

Çok fazla insan CS2 haberleri ve yaz aylarının gelmesiyle tekrardan CS:GO başlangıcı yaptı. Bunun sonucunda girdiğiniz oyuna rozetsiz, yeni hesap, elo Boost hesap, smurf hesap gelme olasılığı arttı şu anki yaşananlar gayet normal.

Bu durum normal değil mi? Rekabete yönelik oyunlarda her zaman kazanacağınızın bir garantisi yok ve eşleştirmeleri kasti olarak kötü ayarlanır. Herkes doğrudan lig ya da rütbe atlasaydı, bu sefer oyunu adamakıllı oynayan olmazdı ve kimse hırs yapmazdı. Bu şekilde ayarlanıyor ki oyuncular hırs yapıyor, oyunu oynamaya devam ediyor ve rütbe, lig kasıyor. Her rekabetçi tabanlı oyunda benzer durumu görebilirsiniz.
Yani tam olarak normal değil. Normalde kişinin rankına veya seviyesine göre eşleştirmeye girmesi gerekmiyor mu?

Duruma göre birkaç rank altını ya da üstünü verebiliyor. Oyundaki rekabeti arttırmaya çalışıyorlar. Rekabetçiye dayalı oyunlarda doğrudan rank atlasaydınız o oyuna çok vakit ayırmazdınız. Birkaç kere kazanmaya başlayınca takımınıza bilerek kötü adam eşleştiriliyor ki hırs edip oyunu oynamaya devam edin. Bunların hiçbiri tesadüf değil, hepsi planlı olarak ayarlanmış.

Bilemiyorum sizde sıkıntı var sanırsam. Bana her maç ya Globaller ya da Superemeler geliyor. Güven faktörünüzü kontrol edin.

Dosya Ekleri

• E827A057-43E8-466B-92CB-550EAC45829A.png
    E827A057-43E8-466B-92CB-550EAC45829A.png
    264,3 KB · Görüntüleme: 36
Duruma göre birkaç rank altını ya da üstünü verebiliyor. Oyundaki rekabeti arttırmaya çalışıyorlar. Rekabetçiye dayalı oyunlarda doğrudan rank atlasaydınız o oyuna çok vakit ayırmazdınız. Birkaç kere kazanmaya başlayınca takımınıza bilerek kötü adam eşleştiriliyor ki hırs edip oyunu oynamaya devam edin. Bunların hiçbiri tesadüf değil, hepsi planlı olarak ayarlanmış.
Ama gidip de 10 levele 23 leveli eşleştirmesi biraz saçmalık. Ben oyunda çavuşum şuanda ve 200 saatim daha yeni var buna rağmen 2 3 bin saati olanlardan iyi oynayabiliyorum dediğiniz gibi.

Ancak her zaman böyle olmayabiliyor. Öyle bir adamlar geliyor ki adam hayatını CS:GO'ya aktarmış sen daha ekranı çeviremeden one tap kafa atıyorlar.

@328914 eğer ranked giriyorsanız levelin bir önemi yok. Ranka göre eşleştirme yapılıyor, normal ve ölüm maçlarında da rekabet sistemi yok. Her türden ranklı ve levelli adam gelebilir. Onun haricinde rekabete dayalı hiçbir oyunda adil eşleştirme sisteminin olduğunu göremezsiniz. En basitinden, her oyunun düşük elolarında smurf ve elobooster oyuncular her zaman için cirit atar. Bunun önüne geçilmesi de pek mümkün değil gibi gözüküyor. Özetle yapacak bir şey yok.

Ama gidip de 10 levele 23 leveli eşleştirmesi biraz saçmalık. Ben oyunda çavuşum şuanda ve 200 saatim daha yeni var buna rağmen 2 3 bin saati olanlardan iyi oynayabiliyorum dediğiniz gibi.

Ancak her zaman böyle olmayabiliyor. Öyle bir adamlar geliyor ki adam hayatını CS:GO'ya aktarmış sen daha ekranı çeviremeden one tap kafa atıyorlar.
Levelin önemi yok paşam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı