CS:GO Rütbe Atlayamama Sorunu

TheMasterDog

Kilopat
CS:GO'da 39 tane rekabetçi maç kazandım. İlk 10 maçta gümüş 3 rütbesini verdi. 3 maç üst üste kaybettikten sonra gümüş 2 ye düştüm ve 39 win alana kadar rütbe atlayamadım. Maçlardaki öldürme ortalamam +20. Genelde maçlarda 3 tane EDO alırım. Fakat hala rütbem yükselmedi. Sizce neden?

CS:GO'da 39 tane rekabetçi maç kazandım. İlk 10 maçta gümüş 3 rütbesini verdi. 3 maç üst üste kaybettikten sonra gümüş 2 ye düştüm ve 39 win alana kadar rütbe atlayamadım. Maçlardaki öldürme ortalamam +20. Genelde maçlarda 3 tane EDO alırım. Fakat hala rütbem yükselmedi. Sizce neden?
CS GO nun rütbe sistemi çok değişik. Beni Nova 2 iken 10 kez art arda kazandıktan sonra ancak Nova 3 olabildim.

Kaybettiğin her maçta birinci olmaya bak. Mümkün oldukça kendi rütben veya üst rütbelerle gir. Göreceksin ard arda alacağın 3-4 maç sonra rütbe alıcaksın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı