CS:GO Sadece Botlara Karşı Oynamak

Aynen öyle. Kafa dağıtmak için maksimum 1 saat oynuyorum günlük.

Bende 10 yıl önce CS 1.6'yı oynuyordum botlarla şu an CS:GO uzmanıyım çok yararlı bir antrenman oluyor botlar.

CS:GO topluluk sunucuları var. Jailbreak ya da az kişinin olduğu muhabbet arasında çerez vs atmalar çok zevkli oluyor, denemenizi tavsiye ederim.

PvP beceremeyen oynamaz.

Küçüklüğüm CS: Source'yi botlarla oynayarak geçti, yaklaşık 5 sene. Ama CS:GO'da öyle oynanmaz beya.

Helal olsun. Benim yaşım 13 ve babamda aynı şekilde botlarda zevk alıyor çok şaşırıyorum ama size topluluk sunucusu tercih ederim ama AWP lego girin nedeni de dust 2 veya mirage tarzı serverler hileli oluyor bence AWP lego sunucusuna girin sohbet ederek oynayabilirsiniz tavsiye ederim.

Bende 1.6'yı botlarla oynardım tamamen aim odaklı iceworld, snow tarzı maplerde. Bomba kurup patlatma mekaniğiyle csgoda tanıştım

Botlarla oynamak daha zevkli geliyor bana, PvP'den tamamen uzak kalmayı tercih ediyorum.

Bence anormal bir durum değil, bende ilk başlarda botlarla oynuyordum fakat uzman botların bile hareketlerini ezberleyince sıkıldım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…