CS:GO Satın Alınca Steam Kullanıcı Kısıtlaması Gitmedi

Okan Kaya

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir keresinde arkadaşım aile paylaşımı yaparak CS:GO oynamamı sağlamıştı ancak sonra kendime de bir CS:GO alma kararı verdim ve bugün 24 TL'den satın aldım. Steam hesabım 6 7 aydır var ama kullanıcı kısıtlamam vardı. Ancak oyunu satın almama rağmen kullanıcı kısıtlamam kalkmadı. Ne herhangi bir oyun inceleme yazısı yazabiliyorum ne de arkadaş ekleyebiliyorum. Daha önce arkadaşım sayesinde oynadığım için oynanma süresi 17 saat kadar var. Bu nedenle de oyunu iade edemiyorum sanırım. Bu sorunun çözümü yok mu?

cs.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sınır 10$ diye biliyorum (Yanlış değilse), CS:GO ise 9$ tutuyor ve gereksinimi karşılamıyor. Ufak bir oyun daha alırsan olabilir. Yinede araştır, emin değilim. Hitman Absolution 7TL şu an, 2.5$'a denk geliyor, ilgili çeken bir oyunsa alabilirsin.
 
Steam pazarına bir eşya koymaya çalışın eğer varsa, yeni bir ödeme yöntemi kullandığınız için kısıtlama olduğu söylenecektir. O sürenin bitimine kadar bekleyin, hala arkadaş ekleyemezseniz Steam'e mail atın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı