CS:GO sebepsiz Overwatch ban

Mesaj atacagim da üşeniyorum VAC değil Overwatch dostlar, haksız yediysen kalkar. Berk rip tepe xantares bile zamanında Overwatch ban yemiş adamlar.

Mesaj atacagim da üşeniyorum VAC değil Overwatch dostlar, haksız yediysen kalkar. Berk rip tepe xantares bile zamanında Overwatch ban yemiş adamlar.
Ben de diyordum nerede kaldı Xantares örneği. Hatalıysa zaten kalkar, Xanti açıklamıştı bir kere nasıl ban yediğini, MM çöplüğü işte. Scream'de zamanında ban yedi, Simple'da yedi ( Gerçekten Hile açmıştı 15 yıl önce CS'de. ) KQLY yedi kalkmadı çünkü hile kullanıyordu, Emilio'da yedi kalkmadı çünkü hile kullanmıştı. Hile değilse kalkar, Xantares E-Sporcu olmasaydı o ban kalkmazdı bile.

Kqly'nin Pasha'ya attığı vuruş çok belliydi dust2'de USP ile jump shot hs.

@reptile bir sorum olacak. Bildiğim kadarıyla Overwatch banın açılması 3 ay gibi sürelere bile ulaşıyormuş. Peki banımın açılmaması gibi bir durum mümkün mü? Bugün 18. gün olacak.

Biz Steam destek miyiz acaba? CS:GO'da ban yiyen gelip buraya konu açıyor. Herkes haksız ban yiyor ne hikmetse. Ben yıllardır oynuyorum 3200 saat oynadım çok çok iyi oynadığım maçlar oldu. Biz neden ban yemiyoruz? Umarım verilen ban kalkmaz. Kimse boşu boşuna ban yemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…