CS:GO sebepsiz Overwatch ban

Hilesiniz hocam geçmemiş olsun. Bu kadar fazla oynamış birinin hile açması kötü olmuş yazık. Oyunumuzu sizin gibiler mahvetti o yüzden bıraktık gerekilenin yapılması iyi olur.

Adam onur madalyası gibi banının kaldırıldığını koymuş Steam profiline. "Oyunumuzu yok ettiniz." dediğin adam hilesiz oynayan tayfadan çıktı.

Owerwatch bani yememis ki arkadas
vac bani yemis.

owerwatch bani yese oyun yasaginiz kaldirildi yazar ama vac yasagi kaldirildi yaziyor
ayrica cok nadirde olsa vac banlari kaldırılabiliyor

Direkt olarak VAC yazmaz.
1 gün sonra VAC'a dönüşür.

Owerwatch ban yese sonsuza dek 1 oyun yasagı olarak kalır profilinde.

Ban yer yemez profiline girip SS alırsan orada 1 oyun yasağı yazar burada gelip milleti kandırırsınız Owerwatch ban yedim diye halbuki o yazı 1 gün sonra 1 VAC yasagı olarak değişecek.

Adamın ban kaldırılma olayı bile VAC yasağınız kaldırıldı yazmış.
Oyun yasağınız kaldırıldı yazmamış.

Bu arkadaş VAC yemiş Owerwatch'dan ban yememiş anlıyacağın.

Birkaç kişi daha biliyorum VAC yemişti 3 ay sonra kaldırılmıştı yasağı hatta kendisi YouTuber'di Dragon'e loresi falan vardı.
VAC sistemi çok nadirde olsa hatalı ban atabiliyor anlıyacağın.
Ama tabii ki, arkadaş hile kullanmıyormuş VAC'ın nadirde olsa yanlış banlarından birine denk gelmiş hepsi bu.

Burada gelip millete yok Owerwatch ban yedim yok o kadar Silver kişiler beni izleyip hile olduğuma karar veriyor beni banlıyor Owerwatch oturumunda falan hikayeleri okumayın burada bize.

Banım hiçbir zaman VAC yasağına dönüştürülmedi, 80 gün banlıydım galiba ve o süre boyunca hep oyun yasaklanması yazıyordu. Internette Overwatch yasağı kalkan kişilere gelen bildirimi incelerseniz hepsinde VAC yasağı kaldırıldığı yazıyor oyun yasaklanması diye belirtmiyor Valve.

Banım hiçbir zaman VAC yasağına dönüştürülmedi, 80 gün banlıydım galiba ve o süre boyunca hep oyun yasaklanması yazıyordu. Internette Overwatch yasağı kalkan kişilere gelen bildirimi incelerseniz hepsinde VAC yasağı kaldırıldığı yazıyor oyun yasaklanması diye belirtmiyor Valve.
Nasıl bir ticket attınız da kaldırıldı? Şu an başımızda böyle bir dert var. :)

@benkerem sanirim seninle ayni sorunları yaşayacağım. 30 FPS alıyorum nova 4'um. Yeni PC alınca böyle bir şey olacağını tahmin ediyordum zaten. Açılmasına sevindim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı