CS:GO sebepsiz VAC ban yedim

Emzik

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
2.401
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Neden olduğunu bilmiyorum ama rekabetçideydim. O maç longda tek kişi olarak 5 kişiyi deagle ile alınca oyundan attı ve karşıma fotoğraftta gördüğünüz üst şerit geldi. Açtırmak için ne yapmalıyım. Hile kullanmıyorum kullansaydım şimdiye kadar ban yerdim.
 

Dosya Ekleri

  • csgovac.PNG
    csgovac.PNG
    426 KB · Görüntüleme: 296
Bu overwatch veya VAC ban değil overvatch olsa profilinizde anında "Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması" yazar VAC ban olsa yine anında profilde "Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması" yazar . Farklı geçici bir durumla karşılaşmışsınız.
 
Farklı derken nasıl yani? Açılması ne kadar sürer?
Tahminimce acemi overwatch yapmaya yeni başlamış birinin kararıyla böyle bekliyorsunuzdur, acemi dememin sebebi her overwatch yapan hile diye birini banlatamıyor son kararı tecrübeli banlatma güveni yüksek overwatch yapanlar veriyor yani tek kişinin kararıyla olmuyor. Yada bambaşka bir durumda olabilir bilmiyorum CS'nin işleyişi sürekli değişiyor çünkü.
 
Community Banned: None
Trade Banned: None
VAC Banned: None
Steam İnventory Helper ile girince böyle gözüküyor. Overwatch ban yemişsin. Bilgisayarında tarama yaparlar da hile falan bulurlarsa VAC ban olur. Eğer VAC ban olmazsa Steam desteğe yaz. Banın açılabilir.
 

Geri
Yukarı