CS:GO sebepsiz VAC ban yedim

Emzik

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
2.403
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Neden olduğunu bilmiyorum ama rekabetçideydim. O maç longda tek kişi olarak 5 kişiyi deagle ile alınca oyundan attı ve karşıma fotoğraftta gördüğünüz üst şerit geldi. Açtırmak için ne yapmalıyım. Hile kullanmıyorum kullansaydım şimdiye kadar ban yerdim.
 

Dosya Ekleri

  • csgovac.PNG
    csgovac.PNG
    426 KB · Görüntüleme: 296
Arkadaşlar, konu sahibi VAC yemiş. VAC yer yemez hesabınızda VAC yediğiniz gözükmez zaten. Belli bir süre sonunda hesabınıza işlenir. VAC yiyen arkadaşım oyuna girince "Genel Bekleme Süresi" yazıyor size olduğu gibi, neredeyse 1.000 gündür. O da ban yedikten 2 gün gibi bir süre sonunda hesabında VAC yediği gözükmüştü.
 
@The King Of Bruh

Technopat'tan ve kullanıcılarından bir kere daha korktum.
 
mouse'u kırmızı şeritin üzerine getirip yazan yazıyı söyler misin? oldukça suçlu, hafif suçlu(?) gibi bir şey yazıyor olmalı. griefing(oyunbozanlık) banı yediysen bu ilk ban için süreli ve kalkacak bir bandır. "bu hesap güvenilir değil" tarzında bir şey yazıyorsa "untrusted ban" yemişsindir, kötü kodlanmış bir aimbotun (detaylara girmek gerekiyorsa hatalı bakış açısı, cs -89 ve 89 dereceye sınırlıyor) sonucudur. geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı