CS:GO sebepsiz VAC yasağı

Hiç sebepsiz yere vac görmedim arkadaş, nedense vac yiyen herkes muhakkak topluluk kurallarına uyar, hep karşı takım hile olur ama vac kendisine gelir. Vardır küçük bir deneyimin bence.

Edit: Sebepsiz yere yasaklanan varmış ilk defa burada gördüm, yanıtların birinde.
 
Son düzenleme:
CS:GO'da hile açmadım genelde toplulukta oynuyorum zaten birkaç kere maça girdim seçkin rekabetçi, bizde ve karşıda hep mevlana vardı. Adamları repledim ama ondan yediğimi çok sanmıyorum bilgisayarımda Cheat Engine yüklü sanırım o yüklü olduğu için yedim. Uzun süredir de girmiyorum zaten.

Eğer ow ban yediysen ve VAC bana dönüşmediyse hatalı diye kalkma ihtimali var, ama VAC'a dönüşür veya direkt VAC yersen çok az kalkma ihtimali var 2018 raporlarına göre yaklaşık 200-300 kişinin ow banı kalkmış VAC ise 18-40 arası. Cheat Engine'den olamaz oyuna inject olmadigi sürece eğer bir süre önce PC de hile yazılımı indirdiysen gitmemiş olabilir ve VAC bunları algılamış olabilir VAC 1, 2, 3 diye ayrılır zaten görevleri farklıdır. He bir de paylaşım olayları var oralar biraz karışık.
 
VAC sadece hile programı tespit ederse banlar. Senin nasıl oynadığına veya kiminle oynadığına bakmaz. VAC ban yediysen hile kullanmışsındır. Çok nadir de olsa VAC bazı programları hile programı olarak görebiliyor, mesela arka planda sürekli çalışan ufak tefek yazılımlar, makro programları donanım sürücüleri veya başka oyunların anticheat yazılımları. Ama bunlar çok nadir durumlar ve genelde VAC düzgün çalışır. Eğer hata yapıldığını düşünüyorsan ticket at şansını dene, ama hile yaptıysan kimsenin zamanını harcama o hesabı açamaz kimse.
 
Haksız yere VAC yeme ihtimalin var tabii ki CS kalitesini yitirdiği kadar hileye olan müdahalesi de gitgide kötüleşti emsalleri var eğer haksız yere ban yedi isen bu ortaya çıkar merak etme VAC havuzu 3 kere taranır tarama sonucu negatif çıkar da haksız olarak atıldığı doğrulanırsa bu banın sistem bunu otomatik kaldırır tek yapman gereken beklemek ticket flan işini çözemez bekleyip göreceksin.
 
@Ainnt, Merhabalar.
O konuda haklısınız, hile kullanıp haksız yere ban yedim diyorlar. Cheat Engine'de üçüncü parti yazılımı olduğu için onun için sormak istedim. Zamanında idle yüzünden bile banlananlar olmuştu. Arkada CS:GO açıkken herhangi bir hile programı açık bırakmamak gerekiyor.
CS:GO'ya gelen bir güncellemenin ardından bu artık sorun olmaktan kalktı. CS:GO artık tanımadığı herhangi bir uygulamanın kendisine erişmesini reddediyor, buna OBS'de dahil. Oyunu pencereli veya tam ekran pencereli modlarda oynamıyorsanız OBS CS:GO'yu yakalamaya çalıştığında sadece siyah ekran oluyor çünkü oyun bu işlemi geri çeviriyor, aynı şekilde MSI Afterburner, Discord arayüzü gibi şeylerde çalışmıyor, bu özellik artık varsayılan olarak açık geliyor zaten. Eğer OBS, MSI Afterburner ve Discord arayüzü gibi şeyleri kullanmak istiyorsanız başlatma seçeneklerine -untrusted parametresini eklemeniz gerekiyor, bu özelliğin eklenme amacı arka planda açık unutulan veya içerisinde zararlı yazılım olduğundan haberinizin olmadığı uygulamaları sizi VAC bana götürmesini engellemek dolayısıyla Cheat Engine ile alakalı olan durum eskide kaldı diyebiliriz. Tabii yinede Cheat Engine'i açık bırakmamakta fayda var ben Valve'dan ne duyduysam onu aktardım.

Bu gibi haksız yasaklanma konularına pek inanasım gelmiyor, bir çoğunuzunda gelmiyordur zaten. Hileciler hile yaptıktan sonra inkar etmeyi pek bir severler, zamanında bazı oyunların sunucularında yetkililik yaptığım için bu konuda oldukça tecrübe edindik inkar etmeyi pek seviyorlar, Valve bizden daha iyi tecrübe etmiştir bunu. İnkar değilde kabul ederlerse diğer insanlar tarafından linç yemekten korktukları için yapıyorlar muhtemelen. Yerli sunucularda da aynıydı yabancı sunucularda da.
Cheat Engine açık değildi ben hıle açmadım toplulukta oynuyorum 1 maç girdim onda da bizde ve karşıda Full mevlana vardı ben bizdekı mevlanalardan yediğimi düşünüyorum daha çok.
Dostum ful mevlana olan sunucular zaten ruslara ait VAC koruması kapalı olan sunucular oluyor onların var olma nedenide yaptıkları hileleri test etmek, ayrıca Valve'ın bu konuda hiç mi tecrübesi yok mevlana kullananı değilde mevlana tarafından öldürülen adamı hile diye algılasın yada senin takımında birisinde mevlana var diye takım arkadaşı olduğun için seni yasaklasın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı