CS:GO seçkin alınır mı?

Alma amacım hilelerden arınmak kasa kazanmak ve rütbe atlamak.
  • Hilelerden arınamayacaksınız.
  • Satıp para kazanabileceğiniz kasaları elde edebilmek için aşırı derecede fazla oynamanız gerekir. Tamamen şans işi ve oranları da çok düşük. Kasa açmak istiyorsanız hayatınızın hatası olur zaten.
  • Ne kadar rütbe atlarsanız atlayın takımınıza gelecek olan, beyninin yarısını kullanabilen canlılar yüzünden, hileciler yüzünden, oyunun saçma rütbe sistemi yüzünden rütbe düşeceksiniz. Belki de hiçbir zaman istediğiniz rütbeye ulaşamayacaksınız.
Sonuç: para vermeye değmez. Şu an bu oyunu alacak olsam 30 liradan fazla para vermem. Ona vereceğim parayla Urfa dürüm ya da İskender yerim.
 
Ben FPS oynu oynamak istiyorum o zaman CS:GO'ya bir göz gezdir unprimede. Eğer senı sardıysa al ama güven faktörün düşük oldğu için 10 maçında 9'u hile gelebilir ya da gelmiyebilir.

Sana tavsiyem. Prime alma git face itte oyna.

Karşına hile gelince kökle sende şaplağı geçir hileciye.(!)
 
Ben sizin yerinizde olsam ona o parayı vereceğime operasyon zamanı hem rozeti alıp hem de kar etsem öyle alırım. Operasyon> açabileceğiniz bütün kasa, kapsül ve Prime alma ihtimali.
 
Yerinde olsam içinde hileci kaynıyan, oyun zevkimi mahvedecek bir oyuna 125 lira vermezdim. Seçkinde olsan o hileciler gelecek emin ol. İllaki oynamak istiyorum diyorsan FACEIT.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı