CS:GO seçkin alınır mı?

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Valorant ile macerama başladım, en son kolsuz ve hilecilere bir toplu sövünce zaten aralığa kadar banım var şu an. CS2'de çıkacakken sizce mantıklı mı seçkin almak? Az oynadım önceden CS'den de rahatça zevk alırım.

CS'de de çok fazla kötü oynayan ve hileci gelecek haberiniz olsun, yeni AC nasıl olur bilmiyorum da hileler en son kol geziyordu sonra güven faktörü ve seçkin ile biraz azalmıştı çok denk gelmiyordu, yani tilt olan biri iseniz hangi FPS oyununu oynadığınız pek fark etmiyor, alınır mı derseniz kendiniz deneyin çok zevk alıyorsanız alın oynayın, ben şahsen CS'yi daha fazla sevdiğim için alırdım.

Hocam tahminimce AC sistemi yenileneceği için azalır gibi geliyor bana. Valorant'ta daha çok var toxic oyuncu, ama zaten kolay sinirlenmiyorum. Online oyun olmadan pek edemiyorum ama ya, Satisfactory ve terratech oynuyorum 1 2 aydır ama dayanamayacağım daha hocam. Birkaç fikir daha alayım, büyük ihtimal alırım.

Hocam tahminimce AC sistemi yenileneceği için azalır gibi geliyor bana.Valorant'ta daha çok var toxic oyuncu, ama zaten kolay sinirlenmiyorum.Online oyun olmadan pek edemiyorum ama ya, Satisfactory ve TerraTech oynuyorum 1 2 aydır ama dayanamayacağım daha hocam.
Hocam, bencede hileler azalacak. Zaten grafikler yenilendiği (yaza kadar büyük ihtimalle yenilenmeye devam eder.) ve 128tick'den daha iyi bi olay (ismini bilmiyorum) geldiği için bence şuan alınmaya değer.

Ben CS'yi daha fazla seviyorum hocam ben olsam dediğim gibi alırdım ki zaten var uzun yıllardır kitaplığımda, Valorant gibi en azından dağa taşa gitmiyor mermi. Normalde FPS oyunlarında iyiyimdir hala çok fazla alışamadım şu Valorant'a.
Hocam eğilerek vurun, burst ve one tap atın uzak mesafede taramayın, sağ tık da yapabilirsiniz.Koşarak sıkmayın Spectre dışında(Spectre amacı yakın mesafede koşarak sıkmak.)

Hocam eğilerek veya durarak sıkmayı çok önermiyorlar izlediğim/okuduğum ve sorduğum kadarıyla, sürekli sağ-sol hareketler yapıp bir anda durup onetap atıyorlar, bunu çözmem gerekiyor şu anlık.
Hocam eğilmek recoil azaltır, ama sakın hareket ediyorken ates etmeyin, durduktan sonra edin.

Ben CS'yi daha fazla seviyorum hocam ben olsam dediğim gibi alırdım ki zaten var uzun yıllardır kitaplığımda, Valorant gibi en azından dağa taşa gitmiyor mermi. Normalde FPS oyunlarında iyiyimdir hala çok fazla alışamadım şu Valorant'a.

Hocam, bencede hileler azalacak. Zaten grafikler yenilendiği (yaza kadar büyük ihtimalle yenilenmeye devam eder.) ve 128tick'den daha iyi bi olay (ismini bilmiyorum) geldiği için bence şuan alınmaya değer.

Alınır, zaten düşen kasalardan falan rahatlıkla oyunun parasını çıkarabilirsiniz.
Neyse hocalarım teşekkürler sizin fikirlerinizi de aldım, alacağım galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı