CS:GO seçkin alınır mı?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Normalde Valorant oynuyordum fakat dün akşam CS:GO'yu indirdim biraz hoşuma gitti ancak seçkinim yokken ranked girdiğimde oyuncular ikiden bir oyundan çıkıyor ve çok kötü oynuyorlardı seçkin alınca da bu tarz olaylar devam edecek mi ayrıca 275 liraya değer mi parasını kaç gün de çıkarırım?

Merhaba. Normalde Valorant oynuyordum fakat dün akşam CS:GO'yu indirdim biraz hoşuma gitti ancak seçkinim yokken ranked girdiğimde oyuncular ikiden bir oyundan çıkıyor ve çok kötü oynuyorlardı seçkin alınca da bu tarz olaylar devam edecek mi ayrıca 275 liraya değer mi parasını kaç gün de çıkarırım?

Kesinlikle 2 aya parasını hayli hayli çıkarıyor.

Seçkin alınır mı neden her gün soruluyor acaba? Cevaplar hep aynı olmasına rağmen.

Yani bir gün alınır, bir gün alınmaz, öteki gün alınır, sonraki gün alınmaz diye her gün farklı bir durum mu bekliyor acaba soran kişiler?

Haftada şansına bağlı 20-40TL arası fiyatlı kasa düşürüyorsun. Ortalama 30 alırsak Steam kesintilerinden sonra sana kalan 25.5TL.
Yani yaklaşık 10 haftada çıkartıyorsun.

Her hafta level atlayabilirse item düşüyor artık. Şans işi bitti kısaca 🙂

Bu arada ucuzlamasi imkansız gibi Bir şey. Alın, düzenli oynayarak zararı kapatirsiniz.

Ben şahsen alınması gerektiğini düşünmüyorum. FACEIT oynayın, bedava ve hile yok. Parasını çıkarır mı çıkarır ama bence MM için değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00