günde 4-5 el falan oynarım dropların cs2 den sonra zamlanacagı soylenıyorBir tık geç kaldın. Oyunu oynayacak isen al daha da zam gelecektir. Şuan kasa fiyatları dipte.
günde 4-5 el falan oynarım dropların cs2 den sonra zamlanacagı soylenıyorBir tık geç kaldın. Oyunu oynayacak isen al daha da zam gelecektir. Şuan kasa fiyatları dipte.
Herkes bir şeyin yatırımı peşinde olduğu için düşüyor, çok büyük satılmalar veya bir tepki yok ama illaki uzun vadede artar.Kasa fiyatları artar mı ileride?
CS2 geleceği için artabilirKasa fiyatları artar mı ileride?
Alıp pişman olmadığım tek şey. Almazsanız pişman olursunuz.Baslıkta yazıldıgı gıbı arkadaşlar şu anda zam gelmeden Prime almak mantıklı mı? Gelen droplara zam gelir mı karlı çıkar mıyım?
kanka yenı basladım ya bu zamana kadar almamamın sebebı oydu yenı pc aldımO kutsal soru geldi yine. Alınır dost, bugüne kadar almaman hata. Birkaç ayda çıkarırsın parasını oynarsan.
cevap veren herkese teşekkür ederim sanırım bi zamandan sonra parası her türlü çıkıyor bügün alırımAlıp pişman olmadığım tek şey. Almazsanız pişman olursunuz.
Hocam ben geçen ay aldım, dün 750 liralık Sticker Kapsüle 2 düşürdüm, çok sevindim ve sorunuza gelirsek hayli hayli paranızı çıkarırsınız.Baslıkta yazıldıgı gıbı arkadaşlar şu anda zam gelmeden Prime almak mantıklı mı? Gelen droplara zam gelir mı karlı çıkar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.