CS:GO seçkin alınır mı?

Her gün oynamasına gerek yok haftada 2-3 rekabetçi maç girse kasa düşürür.

2-3 maç girdim level atladım olmuyor elleri almanız lazım 3 maçın 3 ünüde kazanıp 1 el DM girmen lazım adama basitmiş gibi lanse ediyorsunuz bir yerden sonra can sıkıcı hale geliyor CS'ye girmek bile istemiyorsun.

2-3 maç girdim level atladım olmuyor elleri almanız lazım 3 maçın 3 ünüde kazanıp 1 el DM girmen lazım adama basitmiş gibi lanse ediyorsunuz bir yerden sonra can sıkıcı hale geliyor CS'ye girmek bile istemiyorsun.

Basit çünkü kazanmasan da bonus ile birlikte bayağı TP veriyor. En kötü haftanın her günü 1-2 ölüm maçı atarak düşürülür.

Basit çünkü kazanmasan da bonus ile birlikte bayağı TP veriyor. En kötü haftanın her günü 1-2 ölüm maçı atarak düşürülür.

En kötü haftanın her günü 1-2 DM atarak düşürürsün yazmışsın benim yazdığım her gün girmen lazım yazısına disslike atmışsın komik.

@Livo altı üstü haftada 1 seviye atlayacak drop hakkı için, bunda zor bir şey yok. Valve ne yapsaydı, oyuna hiç girmesen bile haftalık drop hakkını envantere otomatik mi yollasaydı?

Çok basit bir şekilde cevap vermeniz saçma geldi her gün girmek can sıkıyor ben DM atarak level atlıyorum günü yarısını okul götürüyor bazen level atlayamadığım oluyor al ama şu kadar saat oynaman lazım vs demek yerine al yazmak saçma.

Çok basit bir şekilde cevap vermeniz saçma geldi her gün girmek can sıkıyor ben DM atarak level atlıyorum günü yarısını okul götürüyor bazen level atlayamadığım oluyor al ama şu kadar saat oynaman lazım vs demek yerine al yazmak saçma.

Arkadaş 2 dereceli 2 yoldaş 1 DM girerek 1 seviye atlayabilir diye düşünüyüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı