CS:GO seçkin almak mı Valorant'ta kelebek almak mı?

Peki hocam günde ortalama kaç saat oynarsam seçkinin parasını çıkarırım.
CS:GO'da haftalık en fazla 3 item düşer. Genelde 2 kasa bir item. Level atladığınızda bir skin veya grafiti düşer, bu genelde para etmez. Ama düşen diğer kasalar para yapar. İlk kasa genelde 5 saate kadar oynayınca düşer, diğer kasa ise 20 saat civarı isteyebilir. Tabi şansınızla değişir bu miktarlar. Örneğin ben dün Devrim Kasası düşürdüm, 70 TL'ye sattım. Bahsettiğim saatler haftalık olarak bu arada. Günlük ne kadar oynayacağınız size kalmış.

CS:GO'da haftalık en fazla 3 item düşer. Genelde 2 kasa bir item. Level atladığınızda bir skin veya grafiti düşer, bu genelde para etmez. Ama düşen diğer kasalar para yapar. İlk kasa genelde 5 saate kadar oynayınca düşer, diğer kasa ise 20 saat civarı isteyebilir. Tabi şansınızla değişir bu miktarlar. Örneğin ben dün Devrim Kasası düşürdüm, 70 TL'ye sattım.
Tamam o zaman seçkin alıyorum inşallah pişman olmam.

Tamam o zaman seçkin alıyorum inşallah pişman olmam.
Olmazsınız hocam. CS:GO'yu zamanında 24 liraya aldım. Yaptığım sticker yatırımlarını hariç tutarsam sadece kasalardan çok rahat 2000 lira kazanmışımdır şimdiye kadar. Stickerlar vs. de dahil olursa 5000 Lira üstü kazanmışımdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı