CS:GO seçkin hesabında hile olur mu?

Hani bu oyunu hile yok diye savunanları anlamıyorum. Gir github'a bir tane sağlam kaynak kodu bul. Offsetleri güncelle koruma falan ekle ban yemiyorsun. Rage oynarsan yersin ama arkadaşlarım böyle aylarca oynadı ban yemediler. Sadece external glow ve radar kullandılar.
 
Seçkin Hesapta'da hile geliyor. Seçkin olmayanlarda ki gibi mevlana falan değil ama legit sayısı fazla. Çok uzun süre hile kullanan arkadaşlarım ban yemedi hala legit oynuyorlardı. Seçkin hesap almanız yine iyi olmuş. Pahalı kasa düşürürseniz oyuna verdiğiniz paradan fazlasını kazanıyorsunuz.

1 günde 4 skin topladım 1 tane de kasa düştü.

FACEIT'te boş oynuyormuş gibi hissediyordum ben. CS'nin rank sistemi daha zevkli. Dediğiniz gibi ne yazık ki sunucular kötü.

Seçkinde hâlâ hile var tabii ki. Fakat daha az olmak zorunda. Çünkü para veren adam hesabını kaybetmekten korkar. Ücretsiz oynarsan ban yiyenler yeni hesap açacağı için korkmaz. Kaybettiği bir şey olmuyor çünkü hilecinin.

Evet bence de daha zevkli.

Normal versiyona göre çok çok daha az var ama hiç yok değil.

Seçkin almadan önce 3 el in 2'si kesin hileidi şimdi ben göremedim ama illaki çıkar karşıma hile.
 
Şu oyunlarda hileye bir ben mi denk gelmiyorum Valorant'ta millet ağlıyor hile var şu var bu var uçuyor kaçıyor CS'yi pek takmıyorum gerçi artık adam vurunca hile diyorlar.
 
10 yıl rozeti başta olmak üzere birçok rozete sahip hileli hesaplar var. Global hesaplarda bile hile oluyor.

Keşke Valve şu olayı çözsede bizde rahatlasak ne kadar aciz bir şey hile kullanmak.

FACEIT de rank kasmak için FACEIT Premium olmak gerekiyor mu peki.
 
Keşke Valve şu olayı çözsede bizde rahatlasak ne kadar aciz bir şey hile kullanmak.

FACEIT de rank kasmak için FACEIT Premium olmak gerekiyor mu peki.
Hayır, Faceit'de istediğin gibi rank kasabilirsin. Premium hesap satın aldığında Faceit'in birçok özelliğini kullanabiliyorsun. Yani premium almak şart değil.
 

Geri
Yukarı