CS:GO Seçkin Hesap Hakkında Bilgi

Yani arkadaşlar 77.50 TL vermeme gerek var mı ?
21 level olduktan sonra 77.50 TL verenler ile aynı konumlarda mı olacağım yoksa illa ki para yatırılması mı lazım ? Detaylı bilgi lütfen.
Evet prime hesaplarla aynı konumda olursun. Ama hileden kurtulacağını zannetme hile her yerde var. Faceit Premium'da bile hile var 😄

Evet prime hesaplarla aynı konumda olursun. Ama hileden kurtulacağını zannetme hile her yerde var. Faceit Premium'da bile hile var 😄
En azından ücretsiz de ki gibi olmaz diye düşünüyorum hileler.
Amacım hesaba emek verip kendi çapımda geliştirmek istiyorum kendi emeklerim ile.
Ve sen siteden alabilirsin dedin site linki var mı araştırmak istiyorum biraz.

En azından ücretsiz de ki gibi olmaz diye düşünüyorum hileler.
Amacım hesaba emek verip kendi çapımda geliştirmek istiyorum kendi emeklerim ile.
Ve sen siteden alabilirsin dedin site linki var mı araştırmak istiyorum biraz.
MM veya yoldaş oynayarak gelişmen çok zor. Faceit free ile başlayıp gelişmeye başladığın zaman Premium'a geçmeni öneririm. Seçkin Hesap yazıp bakabilirsin. Her yerde prime hesap satılıyor zaten.

Seçkin olduğunda da hile gelmeye devam edecek fazlasıyla. FACEIT öneririm, daha az hile, daha organize takım ve daha yüksek oyuncu kalitesi.

Peki kardeşim tam bilmediğim için soruyorum steam ile alakam kesilecek mi o zaman ?
Şu an ki oynadığım hesap ile oynamayacağım yeni hesap ile demi ?
Olay şöyle. Rekabetçi gibi rank sistemi yok bunda. Her 6 kazanmanda 1 level atıyor. Maximum level 10. Kendi hesabınla giriş yapacaksın. Kayıt olduktan sonra sana zaten steam hesabının linkini istiyor. Hesabını Faceit'e bağlayacaksın yani. Hile koruma amaçlı Anti-Cheat uygulamasınıda indirip kur. Anti-Cheat açmadan oyuna giremiyorsun. İstediğin hesapla oynayabilirsin. Seçkin veya seçkin olmaması farketmiyor.

Hile gelmez diye boşuna prime için para vermeyin, 2.5K saatim var öyle her HS duvar yediğimde herkese hile demiyorum rankım supreme, birçok alışveriş yaptım steamden hesabım 2015 kayıtlı (bazı arkadaşlar bunlara yoruyor alışveriş yaparsan hile gelmezmiş saatin yüksek olucakmış) bugün solo girdiğim 3 maçta karşıya kapı duvar HS atıp alttanda hileyiz saklamıyoruz yazan takımca hile açmış aynı 5 kişi geldi (evet 3 maçtada bunların gelmesi benim şansım) bu 3 maçtada takımımdakiler hep farklı kişilerdi çünkü dediğim gibi solo girdim, kontrol ettim hepsi en az 2K saatli steamde 3-4 yıllık temiz oyuncular (temiz diyorum çünkü karşıdakiler öyle bi hile kullanıyoduki hilesi olan dayanamayıp açardı) ama karşımızdakiler steame 2020 kayıtlı mükemmel VAC korumasıyla lem-supreme ranklarına ulaşmış kardeşlerimiz. Bu yazıyı böyle ayrıntılı yazıyorumki neyin ne olduğunu bilin mm oynuyosanız bunlara hazırlıklı olun sadece bugün olan birşey değil 10 maç atıp maçların 5inde hile gelmediyse kendinizi şanslı sayın, size tavsiyem direk faceit oynayın illa premium oynamanızada gerek yok free faceit MM'den daha iyi emin olun, ben 1 aydır faceit anti-cheatin hata vermesi yüzünden MM giriyorum adminlere yazdım geri dönüş olmadı, galiba CS bitiyor artık benim için :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı