CS:GO seçkin ile para kazanmak mümkün mü?

Bahrieren123

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'da seçkin almayı düşünüyorum çünkü duyduğuma göre belli bir miktar para ödedikten sonra oyunda haftalık düşen kasalardan aylık 30,40 TL kazanılıyormuş. Bu ne kadar doğru? Gerçekten verdiğim parayı çıkarabilir miyim? Aylık ortalama ne kadar para eder değer mi sizce?

CS:GO'da seçkin almayı düşünüyorum çünkü duyduğuma göre belli bir miktar para ödedikten sonra oyunda haftalık düşen kasalardan aylık 30,40 TL kazanılıyormuş. Bu ne kadar doğru? Gerçekten verdiğim parayı çıkarabilir miyim? Aylık ortalama ne kadar para eder değer mi sizce?

Şans işi mesela arkadaşım geçen 150TL'lik kasa çıkarttı ama bana sürekli 10TL civarı kasalar düşüyor.

Verdiğiniz para bir süre sonra elbet çıkar, aylık 30-40tl kesin kazanırsın demek saçmalık olur.

Paranızı tek seferde 10'a katlama imkanınızda var 20 kuruşluk grafiti alma şansınızda. Eninde sonunda paranızı çıkarırsınız ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı