CS:GO serveri nasıl geliştiririm?

Anestezy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun yöneticisi firmasından Pro Full fun server kiraladım. Deneyimlemek ve eğlence amaçlı basit eğlence ile rekabetçi modları arasında belirli zamanlarda mod geçişi yapmayı planlıyorum fakat Server'i geliştirmem için daha doğrusu oyuncu bulmam için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz? Tamamen geceleri eğlence amaçlı girdiğim bir oyun bir de server deneyimi yakalamak istedim. Nasıl bir yol izlemeliyim oyuncu toplayabilmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 2-3 kişi aktif olarak oynarsanız bir süreden sonra sunucunuza user toplanmaya başlanır. CS:GO'daki modlar CS 1.6 kadar çok sarmadığından sadece skin eldiven kullanabilmek ya da 128 tickrate oynayabilmek için CS:GO sunucularını kullanıyorlar.

Sadece 2-3 kişi aktif olarak oynarsanız bir süreden sonra sunucunuza user toplanmaya başlanır. CS:GO'daki modlar CS 1.6 kadar çok sarmadığından sadece skin eldiven kullanabilmek ya da 128 tickrate oynayabilmek için CS:GO sunucularını kullanıyorlar.
Örneğin ben modu rekabetçi moduna alsam rekabetçi eşleştirmelerinde bizim sunucumuza katılma ihtimalleri olur mu yoksa belirli bir sunucularda kendi otomatik mi seçiyor ?

Örneğin ben modu rekabetçi moduna alsam rekabetçi eşleştirmelerinde bizim sunucumuza katılma ihtimalleri olur mu yoksa belirli bir sunucularda kendi otomatik mi seçiyor?

Topluluk sunucularını sadece topluluk sunucusu bölümünden bulabilirler. Ama sv_tags yapıp oyuncuların aratabileceği tagları koyun bulmaları kolaylaşacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı