CS:GO Serverlar ve Oyun Ortamı

EnjoyZZ

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar size bugün yaşadıklarımı anlatacağım oyunda. Öncelikle sunucuya girdim oynuyorum adamlar sürekli kill alıyor sesleri çıkmıyor, ben vurunca bağırmalar çağırmalar. Durduk yere oyuna girer girmez laf atmalar (ismimi yanlış yazmışım güya ingilizce bilmiyormuşum halbuki isimde sıkıntı yok.) Sonra herkesi vurup hile diye atmaları küfür etmeler falan bir de bu sunucudakilerin çoğu supreme ve global. Derdimi de anlatamıyorum inanmıyolar. ''Bize mi öğretiyorsun? '' gibi konuşmalar yemin ediyorum bıktım. Sizce oyunu bırakmalı mıyım? Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. Bu arada kötülemek için yazmadım kendi ülkemin oyuncularını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serverda "Eli Al bıç eğv eğv" diye bağıranlar mı dersin yoksa ana bacı sövenler mi dersin her şey var. İsmim rusça profilim gizli yaptım. Kafam rahat.

Ayrıca karşı takım türktü rankım mg2 her neyse adamlar cobbledaki under'a girerken 3'üne hs attım direk hile diye sövmeye başladılar. Türkler oynamamalı.

Arkadaşlar size bugün yaşadıklarımı anlatacağım oyunda. Öncelikle sunucuya girdim oynuyorum adamlar sürekli kill alıyor sesleri çıkmıyor, ben vurunca bağırmalar çağırmalar. Durduk yere oyuna girer girmez laf atmalar (ismimi yanlış yazmışım güya ingilizce bilmiyormuşum halbuki isimde sıkıntı yok.) Sonra herkesi vurup hile diye atmaları küfür etmeler falan bir de bu sunucudakilerin çoğu supreme ve global. Derdimi de anlatamıyorum inanmıyolar. ''Bize mi öğretiyorsun? '' gibi konuşmalar yemin ediyorum bıktım. Sizce oyunu bırakmalı mıyım? Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. Bu arada kötülemek için yazmadım kendi ülkemin oyuncularını.
Hocam en iyisi 5 kişi girmek.

İtin kopuğun yüzünden oyunu mu bırakacaksın hem de yapmayı sevdiğin bir işi? Bak ben de ilk başlarda senin gibiydim ortam leşti ve troll vardı. Oyunu öğrene öğrene rank atladım büyük turnuvaları izledim ve şansım da yaver gidince Gold Nova 2den Supremeye kadar çıktım üstelik bu 50 FPS'te oldu. 11 Mart'tan beri oynamıyorum ama yeni bir PC alıp geri döneceğim gün arıyorum. Sana tavsiyem mutele geç. Kendi oyununa bak Türk pre bulmaya çalış çünkü yabancı olsun ne kadar iyi olursa olsun İngilizcen senin çok iyi olsun ama onun olmasa da anlaşamazsın. CS GO iletişim ve zamanlama oyunudur bunlardan 1 tanesi olmazsa malesef üzülürsün.

Ben bağlasalar işkence etseler CS:GO oynamam.Nedeni
1.Oyunda acayip hile var
2.Rekabetçi modda başlarda vurulursan 2 dk bekliyorsun çok saçma.
3.az silah seçeneği
4.hep aynı mantık
5.en önemlisi hikaye yok
Şimdii bu nedenler ile CS:GO yu kötülemek biraz saçma olmuş.
1- Buna bir şey diyemeyeceğim.
2- Vurulma :D Sonuçta rekabetçi bir oyun, ölmeyip öldürmeye çalışacaksın.
3- Counter-Strike oynuyoruz burda başka bir şey değil. Önemli olan silahı nasıl kullandığın.
4- Online bir first person shooter oyunu bu daha ne olacaktı?
5- Evet, cevap 4 ile aynı. Counter bu ne hikayesi :D

Hocam ben zaten ingilizcemi ilertlemeye çalışıyorum yabancılar da küfürbaz troll ama rank atlayınca biraz hepsi geride kaldı diyebilirim. İt kopuk yüzünden bırakmayacağım:). Bide sürekli geliştiriyorum kendimi ondan hack deyip atıyolar serverdan.

İlk maçımda bile hile deyip küfür ettiler siz düşünün berbat bir ortam

Hocam en iyisi 5 kişi girmek.
İnternette yazı yazdım bunla ilgili ama bir türlü dönen olmadı maalesef.

Hocam ben zaten ingilizcemi ilertlemeye çalışıyorum yabancılar da küfürbaz troll ama rank atlayınca biraz hepsi geride kaldı diyebilirim. İt kopuk yüzünden bırakmayacağım:). Bide sürekli geliştiriyorum kendimi ondan hack deyip atıyolar serverdan.

İlk maçımda bile hile deyip küfür ettiler siz düşünün berbat bir ortam

İnternette yazı yazdım bunla ilgili ama bir türlü dönen olmadı maalesef.
Rütbeniz nedir hocam birlikte girelim.
steamcommunity.com/id/sirfurkan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı