CS:GO silah dış görünüşleri

AspyndoR

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Merhaba, daha yeni başladım CS:GO oynamaya, yeni dediğim 2-3 gün olmuştur yani. Pazardan Desert Eagle: Çamurlu (az aşınmış) satın aldım 1TL'ye. Sorum şöyle ki, bu yanlarındaki az aşınmış vs. sadece dış görünüşünü mü etkiliyor? Silahın gücünde vs. herhangi bir değişiklik var mı ve zamanla ben kullandıkça bu az aşınmış seviye düşüyor mu, yoksa hep az aşınmış olarak mı kalacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha yeni başladım CS:GO oynamaya, yeni dediğim 2-3 gün olmuştur yani. Pazardan Desert Eagle: Çamurlu (az aşınmış) satın aldım 1TL'ye. Sorum şöyle ki, bu yanlarındaki az aşınmış vs. sadece dış görünüşünü mü etkiliyor? Silahın gücünde vs. herhangi bir değişiklik var mı ve zamanla ben kullandıkça bu az aşınmış seviye düşüyor mu, yoksa hep az aşınmış olarak mı kalacak?

Yok Hocam bu skin olayı sadece gösteriş meraklıları için :D

Hocam skinler gücü flan etkilemiyor ama oynanışı etkiliyor biraz :D güzel ve pahalı skin olduğu zaman kendini çok iyi oyuncu gibi hissettirip oynatma özelliği var :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı