CS:GO Silahı Sol Elde Kullanmak

• Konuyu başlatan Mbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 14.470

Mbs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bazı insanlar silahı sol elde kullanıyor. Nedenini merak ediyorum. Arkadaşım sağ gözü baskın olanları silahı sol tarafa alınca oyunu daha iyi gördüğünü söyledi. Cevaplarınızı bekliyorum. @50050

Valla hocam ben 1.6 döneminde de yüzde 90 sağ oynardım ancak sol denemeye başladıktan sonra performansım alışma süresi ardından artmıştı ancak senin dediğin olaydan dolayı mı? Bilemem. GO'da da sol oynadım bir dönem ancak çok fark yaşamadım. Hani ilginç, alışagelmişin dışında olduğu için belki daha rahat gelebilir sol bir süre..

Baskın göz diye bir şey var. Benim sol gözüm daha baskın, o yüzden sol el oynarım her zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baskın göz diye bir şey var. Benim sol gözüm daha baskın, o yüzden sol el oynarım her zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoya göre sol gözüm baskın.

Bende hangi gözümü kaparsam kapayayım yer değiştiriyor :D

Yanlış sağ gözünüz baskınsa oyunda solu. Sol gözünüz baskınsa oyunda sağı kullanmak daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı