Çözüldü CS:GO sis içinde FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

perG

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben CS:GO'da FPS'imi 124'e sabitliyorum ve smoke içine girince bazen 70-90 arasına düşüyor ve bu akıcılığı etkiliyor. Ayarlarda sadece MSAA 4X de ve normalde FPS'im oyun icinde Max 290 falan oluyor ama sabitliyorum ben. Bu smoke içine girince bazen olan FPS düşüşünü nasıl ortadan kaldırırım?

Çözüm
Sis içinde FPS azalması normal bir şey. Çoklu CPU kullanımı ayarını kapalıysa açın. MSAA 2X yetecektir diye düşünüyorum.
Sis içinde FPS azalması normal bir şey. Çoklu CPU kullanımı ayarını kapalıysa açın. MSAA 2X yetecektir diye düşünüyorum.

Çözüm

Hocam yıllardır CS:GO oynuyorum sis içinde kasmasının çözümünü bulamadım ama ayarlardan kısarak çok daha az FPS düşüşlerine ulaşabilirsiniz.

çoklu cpu açık msaa 2x çektim şuanlık bir sıkıntı yok gibi bir de bir soru soracağım ben arada bir topluluk sunucularına giriyorum ve awp skini fln kullanıyorum orlarda ve skin kalitesi düsük oluyor bu skin kalitesini arttırmak için hangi ayarları acmam lazim soyler misin

Model doku detayını yükseltmelisin. Silahın uç kısımları bulanık görünüyorsa onu ekran kartının arayüzünden ayarlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…