CS:GO Sis'in Oyun İçinde Görünmeyip Demo'da Görünmesi?

ThisisPunisher

Kilopat
Merhaba Arkadaşlar;
2-3 Senedir CS GO oynuyorum. Ama son zamanlarda oyunda değişik durumlar karşıma çıkıyor. Esas tüm oyunlarımın olduğu hesabımda bu yüzden Overwatch Yasaklaması aldı galiba. Sorun şu;

Oyun içinde bazen sis bende sis görünmüyor fakat maçlarımın demolarını izlerken bi bakıyorum adamı siste öldürmüşüm. Hesabım yasaklama aldı. İtiraz ettim ama sonuç yok. Yeni hesap açayım yine bundan devam ederim dedim. Hesabıma oyun vs. satın aldım. Fakat son oynadığım maçın demosunu izlediğimde yine sis varmış ve ben yine sisten adam vurmuşum. Bu neden dolayı kaynakların. Takımımdan biride sen hilesin deyip profilimden rapor etti beni. Tekrardan VAC yemektem korkuyorum. Nasıl çözerim bu sorunu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devamlı CS: GO oynuyorum ilk defa sizden duydum bu vuruş net hile vuruşudur. Açıklaması yok, önceden sis hatası vardı oyunda 2017 yılında kaldırıldı. Adam tunel den çıkarken AİM adamın üstüne kayıyor. Net düzgün bir şekilde bakıldığında görünüyor. Oynama saatim yan hesaplarla beraber toplam 5000 saate yakin, umarım yeni hesabınızda ban yer. 🙂😑

Videodaki tekrar herhalde çünkü sis tekrarda gözüküyor demiştin ama bildiğin adamı takip edip vurmuşsun sen. Birde csgodev etiketlemişsin. Salağa mı yatıyorsun yoksa savunma psikolojisi mi yaşıyorsun. Hile kullanıp kendi bile hile kullanmadığına inananlar çıktı birde. 😂

Hile kullanmıyorum. Hiç bir zamanda kullanmadım ve karşı çıktım. Bu ithamlar çok garip. O pozisyonun öncesi var. Önceside şöyle arkadan gelip 2 kişiyi b tüneli kesiyordu ve takım arkadaşımı aldı. Ben 2sini arkalayıp öldürdüm ve birinin awp sini aldım. O sırada bana sıktı ama vuramadı. Onun arabaya geçip çıkmasını bekledim. Bu vuruşları herhangi bir keleş ve üstü oyuncuda yapabilir. Eğer bunlara hile diyorsanız kendi oynayışınızı sorgulayın. Bu sorunu daha öncede yaşadım sadece destek istiyorum.

Saçmalamışsın. Bak sorun şurada, desen ki "sis içerisine rastgele vuruş yaptım denk geldi" olabilir derim. Fakat sen sis ben oynarken yoktu diyorsun. Sunucuda görünen sis bombasının sende gözükmemesinin imkanı yok. Eğer o sis gerçekten görünmeseydi sen karşıdaki oyuncuyu da göremezdin. Ayrıca hiçbir overwatch davası sadece bir smoke içi vuruş yüzünden hile kararı ile sonuçlanmaz.

Hiç samimi gelmiyorsun kardeşim, bulunduğun yer titanik AWP scope duvara kayıyor ve adam daha gözükmüyor. Bu timing falan değil bariz WH. Sen kendini kandırmaya devam et. MM de global faceit 8 LV olan birisine inandırıcı gelmiyor dediğiniz.

Saçmalamışsın. Bak sorun şurada, desen ki "sis içerisine rastgele vuruş yaptım denk geldi" olabilir derim. Fakat sen sis ben oynarken yoktu diyorsun. Sunucuda görünen sis bombasının sende gözükmemesinin imkanı yok. Eğer o sis gerçekten görünmeseydi sen karşıdaki oyuncuyu da göremezdin. Ayrıca hiçbir overwatch davası sadece bir smoke içi vuruş yüzünden hile kararı ile sonuçlanmaz.
karşımdaki kişide aynı şekilde bana sıkıyordu orada. sağa sola geçip bana ateş ediyordu. bunu nasıl anlatayım bilmiyorum. bendede ondada gözükmüyordu büyük ihtimalle ki ateş ediyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı