CS:GO Siyah barları kaldırma

AMD Radeon HD 7550m galiba desteklemiyor ne yapayım
ayrica internetten ekran kartinin modelini + c
Laptop 60 hz
Ben sadece gpu ölçeklendirmeyi yapıp csgoda 4:3 modda sihay bar olmadan oynamak istiyorum
Laptop 60 hz
kontrol panelini bulman lazim bunun icin konu ac
en son care bu dedigimi yaparsin bu atacagim driverde kontrol paneli yuklenir diye dusunuyorum ama forumdakiler yardimci olamaz ise bunu yap

bu attigimi indir önce
sonra ekran karti driverini sil
sildikten sonra yuklersin. ekraninda simgeler buyuk olabilir bu driveri sildigin icin olucak yukleyince yine eskisi gibi olur hemde kontrol panelin sag tik yaptigin zaman gelir
dedigim gibi bunun caresi budur baska turlu bir yolu var mı bilmiyorum ama hep boyle yaptim

bunu indir silmeden öncee

Ben
ayrica internetten ekran kartinin modelini + c

kontrol panelini bulman lazim bunun icin konu ac
en son care bu dedigimi yaparsin bu atacagim driverde kontrol paneli yuklenir diye dusunuyorum ama forumdakiler yardimci olamaz ise bunu yap

bu attigimi indir önce
sonra ekran karti driverini sil
sildikten sonra yuklersin. ekraninda simgeler buyuk olabilir bu driveri sildigin icin olucak yukleyince yine eskisi gibi olur hemde kontrol panelin sag tik yaptigin zaman gelir
dedigim gibi bunun caresi budur baska turlu bir yolu var mı bilmiyorum ama hep boyle yaptim

bunu indir silmeden öncee
Ben bunu denemistim aygıt yöneticisinden sürücüyü silip link attığınız yerden yüklemiştim fakat bişe değişmemişti sonra bu program indirip yapmıştım öyle düzelmişti bilgisayar fakat sağ tık yaptığımda Radeon ayarları yoktu

Laptop kullanıyorsan AMD'den yapmayacaksın Intel'den yapacaksın onu örnek:

ekran ayarı.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı