CS:GO Skin Changer virüslü mü?

ücretli yazılımlarda sorun çıkmaz ama bedava yazılımlar genelde virüslü olabiliyor. bir de hile kullanmanı tavsiye etmem. ban yiyebilirsin
 
Yanlış bilgi vermeyin, altta falan yazmıyor skin changer kullanan birini Ow'de izlerken.

Kos koca 6 yıllık CS kariyerimde niye yalan söyleyeyim. He hala yanlış vs. diyorsan 2kphilips falan izle öğrenirsin belki. Ya da yanlış anladıysan tekrar söyleyeyim hilenin ismini değil skinin ismi gözükür silah HUD'unda. Ama renk vermez sade beyaz olmaya devam eder normal skini olan kişilerde skin de gözükür renk de. Bu da böyle bir şeydir.
 
Son düzenleme:
Herkes yalan yanlış konuşmuş açıklayayım. CS:GO'da hileler 3'e ayrılır:
Ücretliler,
Ücretli ve gizli (hileye kaydolmak için başka bir kullanıcının daveti gerekir),
Ücretsiz.
Ücretsiz hileleri herhangi bir bypass işlemi yapmadan kullandığınızda hileye bağlı olarak hemen veya uzun süre sonra ban yeme ihtimaliniz bayağı bir yüksektir. VAC sistemi, dedected (yakalanmış) bir hile/yazılım kullandığınızı fark ettiğinde, ilk olarak güven faktörünüzü kırmızıya düşürür. Bu faktör, rapor aldıkça veya oyunbozanlık yaptıkça düşen ve övgü gibi şeylerle geri düzelen faktör gibi düzelmez, yaklaşık 1 ay içinde VAC ban olarak geriye döner. Bunun dışında ücretli bir hile kullansanız da uzun vadede "VAC dalgası" durumlarında VAC ban yiyebilirsiniz. Ücretli ve gizli hilelerde ise genellikle VAC riski çok düşüktür ancak her zaman bir olasılık vardır. Kısacası, bu şekilde oyuna inject olan "internal" hileler kullanmanızı önermem. "external" denilen, oyuna inject olmayanlar ise gerekli koruma uygulandığında ban yedirmez, ancak bu hilelerde skin changer bulunmaz.
Sorunuza gelecek olursak, sağdan soldan bulduğunuz hileleri indirmeyin. Virus olma ihtimali var. Herhangi bir isim, dosya, link vermemişsiniz. Müneccim değiliz maalesef...
Dipnot olarak, skin Changer'ın Overwatch sisteminde herhangi bir şekilde gözükmesinin imkanı dahi yoktur, sadece bir skinin isminin gözükmesinin sebebi ise oyunun basit bir hatasıdır.
 

Geri
Yukarı