CS:GO skin hilesi oyundan atma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yadro

Decapat
Arkadaşlar forumu biraz gereksiz rahatsız ediyorum fakat sormak istedim. Ben aktif bir CS GO hile kullanıcısıyım, hiçkimsenin hakkına girmek gibi bir niyetim yok. Fakat oyundaki desenler çok hoş ve pahalı, ben ise bedavaya çalışan bir desen hilesi kullanıyorum. Dün girdim hiçbir sıkıntı yoktu, sabah girdiğimde ise oyuna girdi fakat hileyi açtığımda oyundan attı. Anlamadım ama anlayanlar varsa bakabilirler mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hiç kimsenin hakkına girme niyetinde değilim sadece skin bir diğer adıyla desen hilesi.

Yeni moderatörler işte. Neyse, LoL'de bile skin deneme yazılımları artık ban sebebi iken, CS:GO'da dünden ban sebebidir. Umarım ban yersiniz. Sizin gibiler yüzünden online oyunlarda zevk sıfır.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Online oyunlarda zevk sıfırmış. Skin hileleri haksız rekabete sebep olmuyor ki. Sen git her hafta düzenli olarak kozmetiğe para yatırmaya devam et.

Hile kullanacak kadar aşağılık bir insan olduğun için sana acıyorum.
Bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz. Haksız rekabete olmayan hileler (skin changer vb.) veya singleplayerda hile yapmak ayıp değildir. Oyunlar sırf daha fazla para kazanmak için skin hilelerini kullananları banlıyor. Aşağılık diyerek hakaret ediyorsun.

Bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz. Haksız rekabete olmayan hileler (skin changer vb.) veya singleplayerda hile yapmak ayıp değildir. Oyunlar sırf daha fazla para kazanmak için skin hilelerini kullananları banlıyor. Aşağılık diyerek hakaret ediyorsun.
Oyuna emek veren skinlere para veren insanlar var. Bunu ücretsiz elde etmek hile olmuyor mu sonuçta?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı