CS:GO skin önerisi

Keske arabam olsa

Hectopat
Kek günü
CS skinlerini fazla bilmiyorum ama fiyatlar düşükken almak istiyorum. Tüm silahları kullanmıyorum o yüzden. USP, P2000, M4A1s, AK-47, AWP, Mac10, almak istiyorum. Para artarsa da fanas ve galil ar da alabilirim. Bütçe 200TL civarı. M4A1s için night terror, AK-47 için ise üzerinde 50TL'lik holo çıkartmalar olan bir yarış faresi skini buldum alınır mı bunlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
yarış faresi skini 90tl falan üzerinde 330tllik sticker var ama. Skinin fiyatı artar mı artarsa kaç tl olur?
Bilmiyorum hocam skin benim pek hoşuma gitmiyor soluk bir Skin olduğu içinde cs2 de pek artacağını düşünmüyorum canlı bir renk olsa artabilirdi, üstündeki stickerda fiyatı aman aman arttırmaz bence (yatırım tavsiyesi değildir)

Bilmiyorum hocam skin benim pek hoşuma gitmiyor soluk bir Skin olduğu içinde cs2 de pek artacağını düşünmüyorum canlı bir renk olsa artabilirdi, üstündeki stickerda fiyatı aman aman arttırmaz bence (yatırım tavsiyesi değildir)
peki ak simsiyah için savaş görmüş mü almak gerek? Savaş görmüş bildiğim kadarıyla en koyu siyah olanı. Cs2 de daha iyi mi gözükür?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı