CS:GO skin piyasasına ne oluyor?

Gayet normal, CS2 haberleri çıkmaya başladığından itibaren fiyatlar katlanarak artmaya başlamıştı. Oyun kesinleşip betası çıkınca da daha da pahalı oldular. Yapacak bir şey yok piyasanın durulmasını bekleyeceksiniz.
 
Arkadaşlar ByNoGame'de bile indirimli skin satan kalmamış piyasaya neler oluyor, biliyorum CS2 falan ama, bıçak eldiven almayı planlıyordum ByNoGame'den ama Steam'den daha pahalı hale gelmiş.
Bynogameden bir şey alınmaz hocam. Sebep : kafalarına göre fiyat koyanlar. DMarketten almanızı şiddetle öneriyorum. İkincisi olarak steam cs2 güncellemsinde skinler daha canlı diye herkes bir şeyler alıyor ve fiyatlar tavan yapıyor. 3000TL yapan ototronik bıçağım 7000'e vurdu dün. Sabredip bekleyin bence ya da dmarket.
 
ByNoGame'den bir şey alınmaz hocam. Sebep: Kafalarına göre fiyat koyanlar. Dmarketten almanızı şiddetle öneriyorum. İkincisi olarak Steam CS2 güncellemsinde skinler daha canlı diye herkes bir şeyler alıyor ve fiyatlar tavan yapıyor. 3000TL yapan ototronik bıçağım 7000'e vurdu dün. Sabredip bekleyin bence ya da dmarket.

Güvenilir mi hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı