Emperor1
Decapat
Daha fazla
2 hafta önce falan da beni Discord'dan dolandırdılar. 2 tane Discord sunucusu gördüm internet sitelerinde reklam bile vermişler sunucular aynı kişinin, skin alım sunucusu diye 25k üye falan her iki sunucuda. Bir tanesinden fiyat teklifi almak için sunucudan ticket açtım, benim 0.1519 floatlı yaklaşık 18 dolar değerinde AK-47 skinime 20 dolar teklif etti. Dedim nasıl güveneceğim diye bana sunucunun 3K yorumunun olduğunu attı gerçekten de vardı ama hepsi fakemiş. İşte adama attım skini sonrasında kripto ile ödeme karşılığında. Skini attıktan sonra beni her iki sunucudan da attılar. Normalde böyle bir hata yapmam ama. Miktar çok büyük değil ama hiç hoş bir durum değil, dolandırıcı şu hesabı raporlarsanız da memnun olurum https://steamcommunity.com/id/s312246
Yani bilmediğiniz kişilere ilk ödeme olmadan eşya atmayın, tabii anomaly gibi güvenilir kişileri ayrı tutuyorum: )
Sadece paylaşmak istedim, bu arada anomaly in böyle fiyat ödediğini bilmiyordum, teşekkürler.
Yani bilmediğiniz kişilere ilk ödeme olmadan eşya atmayın, tabii anomaly gibi güvenilir kişileri ayrı tutuyorum: )
Sadece paylaşmak istedim, bu arada anomaly in böyle fiyat ödediğini bilmiyordum, teşekkürler.