Dagdevirenn
Decapat
Daha fazla
Skin fiyatları anlamadığım düzeyde arttı. Elimdeki 200-400 TL'lik itemleri şu an satmak mantıklı mı?
Skin fiyatları anlamadığım düzeyde arttı. Elimdeki 200-400 TL'lik itemleri şu an satmak mantıklı mı?
Neden bu bug var ve ne zamandır var acaba?Steam pazar bug'u yüzüden fiyatları arttı, yani normalde artmadı. Sen fiyatı 200-400TL arasına koysan satılcağını sanmam.
Eki Görüntüle 1856217
Gördüğün gibi sipariş fiyatı 100TL gerçek fiyatı da budur, satış listeleri bug'ta olduğu içinde son fiyat 400TL gözüküyor, olay bundan ibaret.
Yoğunluk dolayısıyla oluşan bir sorun.Neden bu bug var ve ne zamandır var acaba?
Neden olduğu bilinmiyor fakat, üstteki arkadaşın dediği gibi yoğunluktan olabilir. Bu eşya satılmamasının konusu ilk ben açmıştımNeden bu bug var ve ne zamandır var acaba?
Direkt olarak skin satış sitelerinden satabilirsiniz hocam. Takaslar çalışıyor sonuçta.Neden olduğu bilinmiyor fakat, üstteki arkadaşın dediği gibi yoğunluktan olabilir. Bu eşya satılmamasının konusu ilk ben açmıştım
Bu konunu açmadan önce 1-2 gündür bu sorunu yaşıyordum.Çözüldü: Steam CS:GO Eşyası satılamıyor
Selamınaleyküm. Hızlıca konuya giriyim fiyat düşmeden, USP-S Skinim vardı, bunun gibi Glock 18 skinim var, ikiside 2-3 gündür satışta fakat satılmıyor normal skin fiyatının aşağısında satıyorum, liste de vs. gözükmüyor? Ne yapacağım? bilgisi olan biri yazabilir mi?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.