CS:GO skinlerin değeri artar mı?

Bu skinleri almayı planlıyorum sizce hangilerinin değeri artar?

1657190463740.png

wabawbaba.PNG

vavava.PNG

awea.PNG

M4A1-S'lere zaten 25 mermiden 20 mermiye düştüğünde fiyat düşüşü oldu.Nerf yemeden önce çok artmışlardı artık artacağını sanmıyorum.O M4a4 çok yükselmez diye düşünüyorum. Burdakilerden alıcaksan en mantıklısı AWP bence.Öyle çok bi artış olmaz bu skinlerde.

Güzel kazanç sağlamak istiyorsanız yüksek mevlalar ile olur bu iş. M4A1-s nerf yediği için fiyatları düştü, düşecekte ilerleyen zamanlarda. Sonra yine aynı muhabbet tam tersine dönecek ve yükselecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden daha yüksek mevlalara yönelmeli. Bu fiyat aralığında olan skinlerde değerlenebilir, fakat sana pek fazla getirisi olmaz. Bu iş birazda sabır işi yani :)

USP-S Anımsama ve AWP Dış İskelet aldım USP-s Anımsama da artar mı?
USP Guardian artmıştı. Belki artabilir ancak çok fazla kazanacağını düşünmüyorum bence topluluk pazarında nadir stickerlı skinlere bak bende öyle silahlar vardı ve kazanç sağlamıştım. cs.money de nadir stickerlara ekleme yapıyor burdan daha pahalı bir silaha takas yapıp sonra onu satabilirsiniz.Mesela geçenelerde AK 47 simsiyah almıştım normalde 50 tl falan 4 tane güzel sticker vardı üstünde cs.moneyde 70tl falan gozüküyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı