Bu skinleri almayı planlıyorum sizce hangilerinin değeri artar?
Hepsinin değeri artaa bile steam baya bir pay alıyor. Kar edemezsin benceBu skinleri almayı planlıyorum sizce hangilerinin değeri artar?
Eki Görüntüle 1443953
Eki Görüntüle 1443954
Eki Görüntüle 1443959
Eki Görüntüle 1443960
USP-S Anımsama ve AWP Dış İskelet aldım USP-s Anımsama da artar mı?M4A4 ve AWP artar diye düşünüyorum. M4A1 nerf yemişti sanırsam. O yüzden daha ucuza satarlar ileride.
Hangi yılda 80 TL olmuştu alayım yükselecekse yine.Örümcek zambağı 80TL olmamış mıydı? Zamanında ucuza satmışız.
USP Guardian artmıştı. Belki artabilir ancak çok fazla kazanacağını düşünmüyorum bence topluluk pazarında nadir stickerlı skinlere bak bende öyle silahlar vardı ve kazanç sağlamıştım. cs.money de nadir stickerlara ekleme yapıyor burdan daha pahalı bir silaha takas yapıp sonra onu satabilirsiniz.Mesela geçenelerde AK 47 simsiyah almıştım normalde 50 tl falan 4 tane güzel sticker vardı üstünde cs.moneyde 70tl falan gozüküyordu.USP-S Anımsama ve AWP Dış İskelet aldım USP-s Anımsama da artar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.