Rehber HyperX Garanti Süreci

Üründen ürüne göre değişiyor hocam. Genellikle ürün üzerinde oluyor ama.
Cloud 3 bir de direkt sohbeti kapattılar 2.10 gece açtım diye herhalde cuma diye pazartesi tekrar sohbet açmayı denicem

@YavuzKyr SPS-HEADSET HX Cloud III BLK/RED GAM KIT hocam bana mail geldi içinde parça numarası bu yazıyor mailde parça değişimi nasıl yapılır falan demişler bana kulaklık geliyor değil mi tam anlayamadım yoksa kablo falan mı gam kıt yazmışlar size değil mi böyle geldi çözemedim.

Sayın *******

Yakın zamanda sipariş ettiğiniz parça gönderildi

Önemli:
HP parça değiştirme önlemlerini (ürünü açmadan önce Elektrostatik Deşarj ESD önleme) ve ürününüz için geçerliyse arızalı parça iade süreci adımlarını incelemek için lütfen aşağıdaki 2 dakikalık videoyu izleyin.

Böyle bir mail altında işte dediğim şeyler yazıyordu parça açıklaması parça numarası falan.

Üründen ürüne göre değişiyor hocam. Genellikle ürün üzerinde oluyor ama.
@YavuzKyr

1 gün geçti hala mail gelmedi bekliyorum normal de atmaları lazımdı şimdiye kadar.

direkt bana da kargo maili geldi HP tarafından kırmızı rengini talep etmiştim kırmızı rengini göndermişler aklınızda bulunsun eğer ürünün rengini beğenmediyseniz farklı rengini talep edin eğer ellerinde mevcut ise onu gönderiyorlar. SPS-HEADSET HX CLOUD III BLK/RED GAM KIT
Hocam bu yazan şey sps felan kulaklıkmı banada böyle geldi mesaj ama emin olamadım gam kıt felan diyor.

Son düzenleme:
Cloud 3 bir de direkt sohbeti kapattılar 2.10 gece açtım diye herhalde cuma diye pazartesi tekrar sohbet açmayı denicem

@YavuzKyr SPS-HEADSET HX Cloud III BLK/RED GAM KIT hocam bana mail geldi içinde parça numarası bu yazıyor mailde parça değişimi nasıl yapılır falan demişler bana kulaklık geliyor değil mi tam anlayamadım yoksa kablo falan mı gam kıt yazmışlar size değil mi böyle geldi çözemedim.

Sayın *******

Yakın zamanda sipariş ettiğiniz parça gönderildi

Önemli:
HP parça değiştirme önlemlerini (ürünü açmadan önce Elektrostatik Deşarj ESD önleme) ve ürününüz için geçerliyse arızalı parça iade süreci adımlarını incelemek için lütfen aşağıdaki 2 dakikalık videoyu izleyin.

Böyle bir mail altında işte dediğim şeyler yazıyordu parça açıklaması parça numarası falan.

@YavuzKyr

Hocam bu yazan şey sps felan kulaklıkmı banada böyle geldi mesaj ama emin olamadım gam kıt felan diyor.
Kulaklık hocam

Rehberi takip ederek son aşamaya kadar geldim kargoya verildi.

Kargo süresi bayağı uzadı UPS Türkiye de şubeler arası transferler sıkıntı herhalde iki şube arası problemden kaynaklı kargo iptal edildi ama RMA departmanından bu sefer kargoyu DHL gönderecek o yüzde adres istediler tekrar.

@YavuzKyr Rehberiniz için teşekkürler çok işe yaradı süreçte.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı