Çözüldü CS:GO skinli silahlar neye göre düşüyor?

• Konuyu başlatan 508171
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 9.920
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

508171

Centipat
Bazı videolarda görüyorum, insanlar maç sonu Dragon Lore ve Medusa benzeri silahlar düşürüyor. CS'de skin neye göre düşüyor? Her maç 30 üstü vuruyorum fakat düşen skin 50 kuruşluk. Daha hızlı item düşürme taktiği falan var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genel anlamda şansa göre düşüyor. Fakat birkaç tane noktaları var. Uzun bir süre oyuna girmediğiniz zaman bir sonraki item düşmesinde ya da maç sonunda son çıkan bir kasa ya da ortalama üstü bir skin düşme ihtimali daha fazla.

Özellikle kasa düşme ihtimali, uzun süre sonra girdiğin zaman baya fazla oluyor.

Eskiden Dragon Lore, Medusa gibi skinlerin düşme ihtimali şu ana göre oldukça yüksekti. Zira kendi arkadaşıma Medusa düştüğünü gözlerimle gördüm(2016 yılı olması gerekli). Şu anda ise o ihtimal çok ama çok düşük. O yüzden düşmesine çok ihtimal vermiyorum. Eskiye göre baya şansınız azaldı aslında.
Bazı videolarda görüyorum, insanlar maç sonu Dragon Lore ve Medusa benzeri silahlar düşürüyor. CS'de skin neye göre düşüyor? Her maç 30 üstü vuruyorum fakat düşen skin 50 kuruşluk. Daha hızlı item düşürme taktiği falan var mıdır acaba?
Tamamen Şansa bağlı bu olay. Ben uzun bir süredir Oynuyorum CS:GO'yu. Bana Düşen Max 100tl idi skin olarak. Fakat Kasalardan Daha çok kazanmıştım bazen 50tl'lik kasa düştüğü bile oluyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı