Tez vakte inşallah kankaGörende sanar ki sabah akşam işimiz gücümüz yok yan hesapta silver trollüyoruzAyda yılda bir iki maç arkadaş ortamıyla girip yaptığımız şey. Tamam kardeşim hepimiz VAC ban yiyeceğiz, için rahat olsun.
![]()
Tez vakte inşallah kankaGörende sanar ki sabah akşam işimiz gücümüz yok yan hesapta silver trollüyoruzAyda yılda bir iki maç arkadaş ortamıyla girip yaptığımız şey. Tamam kardeşim hepimiz VAC ban yiyeceğiz, için rahat olsun.
![]()
Oyun bozanlıkla Anti Cheat'in ne alakası var?Bunu ilerleyen süreçte göreceğiz. Oyun bozanlıktan VAC yiyen çok oldu.
CS2 de uygulanacak TOS bunlar.Arkadaşlar TOS güncellendi haberini çıkaranlar ve CS GO'da herhangi bir olumsuzluk yapmadığın sürece smurf hesap açarsan ban yersin diyen kişiler herhangi bir kaynak gösterebilir mi? Twitter'da bir kaç kişi paylaşım yapmış ve konudaki SS'i atmış. SS'te oyunu bozmadığın sürece yan hesap yasak diye herhangi bir kural yok, TOS'da da böyle bir kural yok, kanıt gösterir misiniz arkadaşlar?
Konudaki " cheat " bölümünde yazan " smurfing ve boosting " ibaresi yüksek rank olup yan hesaplarda düşük rankları boostlamak anlamına geliyor. Yan hesap açıp oyuna eğlencesine giren, Silver'da troll - topluluğu rahatsız etmeyen oyun oynarsan ban yiyeceğin anlamına gelmiyor. Kimsenin de smurf hesaptan ban yiyeceğini düşünmüyorum, bu toplu bir katliam olur, ben ve yüksek ranktaki neredeyse oyuncuların tamamımın trollemek için girdiği smurf hesabı var, hepimiz VAC ban yiyelim o halde![]()
Yani yan hesapta arkadaşlarımla oynamam yasak değil mi?Smurfing ve Boosting aynı şey değil, bilmiyorsanız konuşmayın orada "Artificially boosting" yazıyor ve Cheating; Smurfing; Boosting diye ayrı yazılmışlar; kullanımını bilmiyorsunuz sanırım.
Smurf eğer yasaklandıysa overwatch 30 gün ban hediye eder. Tekrarında sınırsız ban yer. VAC veya oyun banı.Oyun bozanlıkla Anti Cheat'in ne alakası var?
Hocam öncelikle ben oyuna başlar başlamaz global olarak başlamadım zaten. Demek istediğinizi anlıyorum global birisinin düşük elodaki oyuncular için fazla geldiğini ve sonucu etkilediğini.Farz edelim ki ben Nova'yım ve takım arkadaşlarım global, ben de onların arasına katılıp globaller ile oynamaya başladım, işte o zaman çok güzel gelişmeye başlıyor, taktik falan öğreniyorsun. Global arkadaşlarım var ve bazen onlarla takılıyorum, onlardan çok şey öğrendim. Fakat herkesin Silver olduğu ortamda maça girip ortalığı alt üst edip çıkan smurf bir hesap ile ne takım arkadaşları ne de rakip gelişiyor hocam. Otomatik hile olarak görülüp rakip de takım arkadaşları da dahil herkesin moralini bozuyor, o yüzden sandığınız gibi değil tam olarak hocam. Siz global gözünden böyle bakıyor olabilirsiniz fakat maçtaki diğer oyuncuların bakış açısı tam olarak anlattığım gibi.
Farz edelim ki ben Nova'yım ve takım arkadaşlarım global, ben de onların arasına katılıp globaller ile oynamaya başladım, işte o zaman çok güzel gelişmeye başlıyor, taktik falan öğreniyorsun. Global arkadaşlarım var ve bazen onlarla takılıyorum, onlardan çok şey öğrendim. Fakat herkesin Silver olduğu ortamda maça girip ortalığı alt üst edip çıkan smurf bir hesap ile ne takım arkadaşları ne de rakip gelişiyor hocam. Otomatik hile olarak görülüp rakip de takım arkadaşları da dahil herkesin moralini bozuyor, o yüzden sandığınız gibi değil tam olarak hocam. Siz global gözünden böyle bakıyor olabilirsiniz fakat maçtaki diğer oyuncuların bakış açısı tam olarak anlattığım gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.