CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık akıllandım, her maç başlarken konsolda disconnect yazısını hazır tutuyorum. Tam oylama başlayınca 2 tane F1 verirlerse konsola ardından da enter'a bas. Bum, menüdesiniz. 1 dakika bekleyin, tekrar bağlanın maça. Bu taktik sayesinde 3e 1 giden oylamayı durdurdum. Hepsini g*t ettim. Geri geldiğimde 'Big Prank' pro dedi. Bilmiyor ki onları parmağımda oynatıyorum.
Eyvallah kral !
15-14 iken kick atılamıyor yalnız. :D
Son round sunucu kicklemeyi devre dışı bırakıyor.
Eskiden öyle değildi.

Bayağı linç yemişim. :) Ama bir gün yüksek rütbelere çıkınca anlarsınız. Oyunun zevki bu bir yerden sonra sarmıyor normal dereceli. Smurf de bilek hakkıdır, hile değildir. Ama hepsini geçtim en çok tüm dünyamın CS:GO'dan oluştuğunu düşünen arkadaşın dediğine üzüldüm. Emin ol tüm dünyam CS:GO'dan oluşmuyor dostum, gerçek hayatta da bir den çok başarım var.
Linç yemede haklısın çünkü. Senin eğlencen olsun diye insanların eğlencesinin bozulması ve oyundan soğumaları iyi mi sence? Smurf bilek hakkıymış? 🤣Yüksek rütbeyle alakası yok, Faceit falan oyna, dereceli sarmaz ama o sarar işte.

Bayağı linç yemişim. :) Ama bir gün yüksek rütbelere çıkınca anlarsınız. Oyunun zevki bu bir yerden sonra sarmıyor normal dereceli. Smurf de bilek hakkıdır, hile değildir. Ama hepsini geçtim en çok tüm dünyamın CS:GO'dan oluştuğunu düşünen arkadaşın dediğine üzüldüm. Emin ol tüm dünyam CS:GO'dan oluşmuyor dostum, gerçek hayatta da bir den çok başarım var.
:) CSGO’da Silver kesmekten böylesine zevkle bahseden birinin, gerçek hayatta pek bir başarı veya zevk sahibi olduğuna inanmak oldukça güç. Olsanız bile ya yaşınız ya da kişiliğiniz hakkında iyi fikir veriyor. Bir gün olgunlaşırsınız belki ne diyeyim :) Ben 6. Sınıfta P2W oyunlarda sıfır hesap açıp para yatırıp ücretsiz oynayanları kesmekten zevk alırdım, 13 yaş civarı falan. Tam o yaş grubuna hitap eden zevkli bir aktivite zaten.

Bravo, yeni başlayan veya oyuna sizin kadar zaman vermeyen insanların oyun deneyimini berbat etmekle kalmayıp bir de dalga geçiyor, yetmezmiş gibi buraya hava atmaya geliyorsunuz. Çok iyi bir düşünce yapısı.

Size suni başarı hissiniz ve CSGO’dan oluşan küçük dünyanız ile başarılar.

Sana özel cevap yazmayacaktım normalde ama dayanamadım, dostum birincisi hiç sandığın tarz bir insan değilim. İkincisi hava atmak derken ? Goy goy yapmaya geldik buraya, diyelim ki hava atmaya gelmiş olayım. Ne oldu? Madalya mı taktıklar? Üçüncüsü ve en önemlisi de normal hayatta insanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri klavyeye çatur çutur basarak yazmanız en üzücüsü.

:) CS:GO'da Silver kesmekten böylesine zevkle bahseden birinin, gerçek hayatta pek bir başarı veya zevk sahibi olduğuna inanmak oldukça güç. Olsanız bile ya yaşınız ya da kişiliğiniz hakkında iyi fikir veriyor. Bir gün olgunlaşırsınız belki ne diyeyim :) Ben 6. Sınıfta P2W oyunlarda sıfır hesap açıp para yatırıp ücretsiz oynayanları kesmekten zevk alırdım, 13 yaş civarı falan. Tam o yaş grubuna hitap eden zevkli bir aktivite zaten.

Konu sonu iyi olacak bir yere gitmiyor maalesef. CS:GO'da Pay to Win değildir. Adamları bileğimle vurdum sonuçta.
Asıl hesabının rütbesi nedir?

Master Guardian Elite.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı