CS:GO son durum

Kare içine aldığım yerin Türkçe meali şöyledir: Prime statüsüne ulaşmanın 2 yolu vardır: XP kazanıp 21 level ol ve telefon numaranı hesaba ekle yada para verip Prime statüsüne yüksel Eki Görüntüle 350341
Ne yani şimdi oyunu bedava alanlar 21 level olup telefon numarası ekleyip para verenlerle oynayabilecek mi ?

Prime olana resimde ki gibi rozet veriyorEki Görüntüle 350343
Ben 2014'ten beri CS:GO Oynuyorum yani Steam'da 4 yıldır mevcut. Fakat böyle bir rozet gelmedi. Oyunu Mayıs ayından beri oynamıyorum. Rozeti almak için oyuna mı girmem gerek?

Düzenleme: Kusuruma bakmayın yazıları okumadan yazdım. Oyuna girince geliyormuş.

Son düzenleme:
Ben 2014'ten beri CS:GO Oynuyorum yani Steam'da 4 yıldır mevcut. Fakat böyle bir rozet gelmedi. Oyunu Mayıs ayından beri oynamıyorum. Rozeti almak için oyuna mı girmem gerek?

Oyuna girmen gerekli, oyuna girdiğinde envanter kısmında ''1'' ibaresi göreceksin. Ona tıklayınca rozet hesabına ekleniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00