CS:GO Source 2 FPS düşürür mü?

Düşürebilir sonuçta yeni ve gerçekçi grafikler gelecek bence 60 FPS aldığınız yerde 45'e kadar yani 15 FPS'lik düşüş yaşayabilirsiniz.

Ayarlara ve grafiklerine bağlı olacak. Bakarsınız asıl oyundan daha iyi optimize olur üst değerlerde kalır fps'ler. Bakarsınız çok yüksek grafik verip düşük sistemleri bir kenara iterler.

Düşürür gibi gözüküyor, hele o sisler acayip bir şey olmuş zamanla göreceğiz ne kadar düşecek şimdi kesin bir şey demek zor belki optimizasyonu sağlam yaparlar.

Oyun yeni bir oyun motoruyla baştan dizayn ediliyor, inan hiç bilemeyiz. Fragmanlara bakıp da yorum yapmak doğru değil bence pek, çünkü oyunu çoğumuz düşük ayarlarda oynarız, o ultradır diye düşünüyorum. Dota 2'de FPS artmıştı sanırım, eğer optimizasyonda iyi bir iş çıkarırlarsa inşallah FPS artar.

Sanırım en az 1050 Ti falan ister gerçekten downgrade falan yemezse.

Oyun yeni bir oyun motoruyla baştan dizayn ediliyor, inan hiç bilemeyiz. Fragmanlara bakıp da yorum yapmak doğru değil bence pek, çünkü oyunu çoğumuz düşük ayarlarda oynarız, o ultradır diye düşünüyorum. DotA 2'de FPS artmıştı sanırım, eğer optimizasyonda iyi bir iş çıkarırlarsa inşallah FPS artar.

İnşallah artar hocam umarım yaparken bizleride düşünmüşlerdir.

İnşallah artar hocam umarım yaparken bizleride düşünmüşlerdir.
Yani hocam, grafikler gerçekten muazzam gözüküyor. Hiçbir şey bilemeyiz ama Source 1'in köküne kadar kullanılmış bir oyun vardı daha önce. Senelerdir olan bir oyun motorunu günümüz grafik standartlarını karşılayacak bir şekilde kullanmak ne kadar optimize edilmiş bilemem. Source 2 belki de FPS bile arttırabilir. Bilmiyorum, ama çok mutluyum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı