CS:GO Source 2 nasıl bir şey olacak?

• Konuyu başlatan 478424
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.494

478424

Decapat
Arkadaşlar Source 2 çıkacak söylentileri başladı. Sizce Source 2 nasıl bir şey olacak? Yani şöyle mi başka bir oyun olarak mı gelecek yoksa CS:GO'nun üstüne mi güncelleyecekler? Valve'nin yaptıgı acıklama yok ama birçok video gördüm sizin görüşleriniz nedir?

Hocam bence oynanış modlarında ciddi bir değişim olacaktır diye tahmin ediyorum. Yani on yıldan fazla bir süre sonra geliyor insanların beklentisi ve yenilik açlığı var.

Arkadaşlar Source 2 çıkacak söylentileri başladı. Sizce Source 2 nasıl bir şey olacak? Yani şöyle mi başka bir oyun olarak mı gelecek yoksa CS:GO'nun üstüne mi güncelleyecekler? Valve'nin yaptıgı acıklama yok ama birçok video gördüm sizin görüşleriniz nedir?

Mekanikler değişmeyecek. FPS neredeyse yarıya düşecek grafikler hayvan gibi güzel olacak. Ama hala Unreal Engine 5'ten daha optimize olacak. Belki bu arada Valve optimize etmişse bilemem.

Bence,
CS 1.6 ile CS Source farkı gibi denilebilir.
CS 1.6'da GoldSrc motoru kullanılıyordu ardından Valve, Source motoruna geçince CS Source oyununda fizikler, grafikler daha iyi oldu. Yani temelde aynı oyun mantığı fakat grafikler, fizikler gelişir. Tabii CS Source gibi farklı bir oyun olarak mı yoksa CS:GO'ya güncelleme olarak mı piyasaya sürülür onu bilemem.

Hocam 2020 veya 2021 de izlediğim bir videoda Source 2 ile beraber tırmanma mekanikleri geleceği söyleniyordu. Yani bir duvara atladığınızda duvarı ucu ucuna tutma vs. gibi.

Güzel oynayış stilleri ortaya çıkar. Yeni çıkmış oyunlar gibi olur, gelen güncellemeyle herkes iyi olmanın yollarını arayacaktır. Bu sayede rekabette artacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı