FPS çok düşmesin de ne olursa olsun hocam.
Daha iyi bir oyun motoru geleceği için FPS artışları olabilir, ama tabii çok çok kötü bilgisyaaralarda illaki FPS düşüşleri olacaktır.
FPS çok düşmesin de ne olursa olsun hocam.
Oynanış mekanikleri ile ilgili hiçbir şey beklemeyin, CS senelerdir aşağı yukarı aynı CS. Eksantirik şeyler falan gelmez. Rekabetçi bir oyun zaten, yılların oyunu. Niye değiştirsinler. Optimizasyon artar bence, DotA 2'ye gelen güncelleme de FPS artmıştı diye biliyorum. Tabii biri MOBA, biri FPS; çok net bir şey söyleyemem.
İllaki oyunu canlı tutmak için de Mm'i geliştirirler.
Başka bir oyuna asla dönüşmez hocam. CS 1.6'ya bakın şuan, hala mekanikler aynı. Aynıdan kastım aşağı yukarı aynı, çoğu mekanik çok daha gelişmiş. Ama mantık aynı.Bende sanmıyorum mekaniklerin değişeceğini çünkü yılların oyunu olan CS:GO'nun başka bir oyuna dönüştüğünü düşünmek istemiyorum.
Haklısınız hocam. 2020'de ki haber bomba gibi düşmüştü. Çok heyecanlanmıştık ama sonuçlanmadı. Bu da öyle olabilir.2020'den beri gelecek zaten ben inanmamaya başladım zaten Valve'nin yaptığı bir açıklamada daha yok.
Oynanış mekanikleri ile ilgili hiçbir şey beklemeyin, CS senelerdir aşağı yukarı aynı CS. Eksantirik şeyler falan gelmez. Rekabetçi bir oyun zaten, yılların oyunu. Niye değiştirsinler. Optimizasyon artar bence, DotA 2'ye gelen güncelleme de FPS artmıştı diye biliyorum. Tabii biri MOBA, biri FPS; çok net bir şey söyleyemem.
İllaki oyunu canlı tutmak için de MM'i geliştirirler.
Yenilik olması şart değil hocam, öyle bir mekaniğin gelmesi de imkansız bence.Haklısınız hocam. 2020'de ki haber bomba gibi düşmüştü. Çok heyecanlanmıştık ama sonuçlanmadı. Bu da öyle olabilir.
Bir arkadaş duvarların ucuna atlayıp tutunabileceğini söylemiş hocam. Ne kadar doğru bilemem ama yenilik olması şart. Ne geleceğini de bilemeyiz.
Değişmesi lazım, durduğum hâlde mermi nişan alınan yere gitmiyor. Koşan adam kafadan tek atıyor. Zula bile daha gerçekçi.Oyunun mekanikleri değişir gibime geliyor.
Source yükler devam ederim. 3 TL alın oynayın.Size katılıyorum gelirsede çok arayacağız eski CS'yi.
Mekanikleri gayet oturaklı CS:GO'nun, asıl CS Source şikayet ettiğiniz şeylere sahip. Tick sistemiyle alakalı, dediklerinizle ilgili değil.Değişmesi lazım, durduğum hâlde mermi nişan alınan yere gitmiyor. Koşan adam kafadan tek atıyor. Zula bile daha gerçekçi.
Troll yapan adamlardan bahsetmiyorum bile.
Source yükler devam ederim. 3 TL alın oynayın.
Mekanikleri gayet oturaklı CS:GO'nun, asıl CS Source şikayet ettiğiniz şeylere sahip. Tick sistemiyle alakalı, dediklerinizle ilgili değil.
CS:GO'nun mekanikleri değişmeyecek anti cheat eklerler sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.