Sistem yenileme zamanıma denk gelsin yeter, ki hemen geleceğini sanmıyorum, belki Panorama'nın geldiği gün çıkarırlar yine, ne de olsa Panorama UI Source 2 bileşenleri ile yazılmış.
Yaza doğru Source 2'nin betası gelecek uzun süre betada kalacak (1-1.5 sene kadar)
Source 2 geldiği zaman tabii ki FPS düşüşü yaşarsın dust 2'de ama zaten diğer maplere çok fazla bir değişiklik gelmeyecek iyi bir optimizasyonla beta sürecini bitireblirse Valve ki bitirir o zaman belki 35 değil de 32 30 FPS ile devam edebilirsiniz.
İnternete gelince fazla internet kullanımı olmaz daha doğrusu olursa bile saniyede 1 MB ise 1.09 MB olabilir bunuda hissetmezsiniz bile.
Hocam benim ölçümümde internet kullanımı olarak 10 dklık ölüm maçında 40 MB gidiyor. İnşallah internet kullanımında bir artış olmaz. Yoksa ben bu oyuna Zula'daki pay to Win olayından dolayı gelmiştim yeniden Zula'ya gitmek istemiyorum.
Aklıma şu geldi, bir tane arkadaşım Dota 2 oynuyor. Source oyun motorunda iken 34 FPS alan bilgisayar, Source 2 oyun motoruna geçince 65 FPS almaya başladı. Yani FPS artabilir.