CS:GO Source 2 ne zaman gelecek?

Sistem yenileme zamanıma denk gelsin yeter, ki hemen geleceğini sanmıyorum, belki Panorama'nın geldiği gün çıkarırlar yine, ne de olsa Panorama UI Source 2 bileşenleri ile yazılmış.

Yaza doğru Source 2'nin betası gelecek uzun süre betada kalacak (1-1.5 sene kadar)
Source 2 geldiği zaman tabii ki FPS düşüşü yaşarsın dust 2'de ama zaten diğer maplere çok fazla bir değişiklik gelmeyecek iyi bir optimizasyonla beta sürecini bitireblirse Valve ki bitirir o zaman belki 35 değil de 32 30 FPS ile devam edebilirsiniz.

İnternete gelince fazla internet kullanımı olmaz daha doğrusu olursa bile saniyede 1 MB ise 1.09 MB olabilir bunuda hissetmezsiniz bile.

Hocam benim ölçümümde internet kullanımı olarak 10 dklık ölüm maçında 40 MB gidiyor. İnşallah internet kullanımında bir artış olmaz. Yoksa ben bu oyuna Zula'daki pay to Win olayından dolayı gelmiştim yeniden Zula'ya gitmek istemiyorum😄.

Boşuna ümitlenmeyin yaklaşık 1 yıl betada kalacak düzgün oynayamayacağız. Her şey bozulacak. Bug dolu olacak oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 yıl betada kalacak ama oyun bug dolu falan olmayacak 2 3 tane hata ile karşılaşırsınız bunları da çözeceklerdir zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı