CS:GO spray gelistirme

Recoil Master - spray trainingbu bu mapi atölyeden indir ve kullan işe yarıyor ben cs ye yeni başladım ve 1 2 ay oldu sanırsam, ilk başlarda o kadar iyi atamayacaksın ama zamanla gelişmeyi farkedeceksin 1 hafta içinde düzgün spray ata bildiğini gorecekesin ama DM de pratik yapmam gerekiyor gerçek oyunculara karşı

Topluluk sunucularinda aim haritalarina gir. HellianTV'nin YouTube'da CSGO aim geliştirme videosu vardı onu izle ve uygula. Şahsen bu dediklerimi uyguladım ve 1 ay gibi kısa bir sürede aimim gerçekten çok gelişmişti. Son olarak, spray atmayı bilmen bir yere kadar seni götürür. Asıl yetenek ve yapabdiğinde sana avantaj sağlayacak olan şey one tap. Spray için bu videoya bak bu senin sprayini geliştirir. HellianTV videosu daha çok one tap üzerine. Önceliğin one tap olsun.

Bende şöyle bir hata oluyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    54,6 KB · Görüntüleme: 66
Önce kendine uygun bir senstivity bul.
Sens yükseldikçe spray kolaylaşır sens düştükçe zorlaşır.
Daha sonra o sens de kendini geliştir 1 kullanıyorsan bir anda 2 yapma 2 kullanıyorsan 1'e düşme 1-1.5-2.

İlle de AK-47 oynamak istiyorsan sola çektikten sonra sağa çekmene gerek yok adamın üzerine düzgün hedef alırsan spray'i tamamlamana gerek kalmaz.

Adam önünde aimi tuttun taramaya başladın önce hafif aşağıya sonra sol aşağıya doğru çek mouseyi sağa çekme kafanı karıştırma adam zaten sağa doğru kaçarsa AK oraya doğru sektiği için direkt kafasına gidecek sen sadece sol açağı çek.

Kardeşim ben spray transfer yapıyorum nasıl uzun tutmak gereksiz oluyor ki XD.

Kardeşim ben spray transfer yapıyorum nasıl uzun tutmak gereksiz oluyor ki XD.

Arkadaş spray geliştirmeye yeni başladığı için şu anda spray transfer yaparsa nasıl tutturacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…