CS:GO spray gelistirme

Ekran çözünürlüğünü 1024'e düşürerek hedefleri büyütebilir ve daha kolay spray atabilirsiniz.

Yeni format atmama rağmen durum böyle, bu bir problem mi?
Ayrıca benim aygıt yöneticisinde bağlantı noktaları diye bir yer yok.

Eki Görüntüle 1312230

Yeni format atmama rağmen durum böyle, bu bir problem mi?
Ayrıca benim aygıt yöneticisinde bağlantı noktaları diye bir yer yok.

Dostum boş bir günüm olduğu zaman bu konuda detaylı konu açacağım. Seni etiketlerim.
Bende şöyle bir hata oluyor yardımcı olur musunuz?
Windows çalıştır kısmına "msinfo32" yaz ve açılan pencereden çakışan donanımlara ait kısmın ekran görüntüsünü atar mısın?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı3.PNG
    58,4 KB · Görüntüleme: 49
@murat45654 Tamamdır dostum, diğer arkadaşa da söyledim. Bu konu ile ilgili çok detaylı bir konu açacağım ve orada yazacaklarım ve paylaşacaklarımın üstüne mantık yürütürsün. Şimdi herkese şunu bunu yap böyle böyle diye başlarsam sonu gelmez, konuyu açtığım zaman seni de etiketlerim.

Tamamdır beklemedeyim.

Spray dedigin ilk 10 mermi ondan sonra durup tekrarlaman lazim yuksek rankta zaten karsindaki 10 mermi siktigin halde olmuyorsa yuzde 90 sen olmus olursun once saga sonra sola vs sacmalik hafif saga dogru assa cek 10 mermide bu kadar dmg nin ustunde fazla sprayle is yapamazsin

Lanet olasica sprayi ve burst u aimbotz de guzel yapiyorum her sekili deniyorum (kutu arkasi, peek falan ) ama DM, silah yarisi veya basit eglence de bir yapamiyorum. Heycan da yapmiyorum aslinda. Bu olay cildirtacak beni tek teki deniyorum yok burst deniyorum yok crossun tam ortasi tam. Kafayi icine aliyorum yine ölmüyor arkadas.

Benim rol awper neyime benim spray atmak verin bana AWP indireyim hepsini

Onun sebebi yüksek ping ve 64 tick. 128 TR public sunucusu gir rahatça oynarsın. Zorlamaya başladıkça çözersin. Hep kolaya kaçmak iyi değil.

Beni de etiketleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…