CS:GO sürekli 7 gün ban

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Oyunda takım arkadaşlarıma zarar verdiğim için ceza yedim ama nasıl diye sorarsan; birisi durmadan önüme atlayıp beni tahrik ettiği için vurdum 2 saat yedim ve başka bir oyunda yine aynı şey oldu vurmadım. T-baseden bakarken AWP'nin önüne atladı sonra 7 gün yedim. Ondan sonra elektrik gitti 7 gün daha yedim. Bugün oyunda Ruslar remove kebab diyerek ben bir şey demedim oyun bitene yakın beni attılar. Bir şey yaptığım yok yine 7 gün ban yedim. 21 gündür rekabetçi oynayamadım bu rezalet oyuna para vermeyin. O kadar skin aldım kutu açtım hepsi yandı gitti (kutulardan hiçbir şey çıkmadı tabi). Basit eğlence zaten rezalet oyun ağzına kadar hack dolu Steam destek cevap vermiyor, heves eden almayı düşünen arkadaşlara tavsiye etmiyorum oyunu sileceğim ve bir daha girmeyeceğim. MMOFPS oyunlardan uzak durun ağzına kadar hack dolu ve rezalet sistemleri var en azından CS:GO için garanti ederim. Banın kalkması mümkünse önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle insanları böyle yönlendirme! Evet oyunun bazı problemleri var. Ama Ban yeme mevzusu tamamen sende bitiyor. Ve oyun 5 kişi oynayınca acayip zevkli oluyor. Skin mevzusuna gelince skinlerin durduk yere yanmaz. Tabi Bet vs. oynamazsan.

Bu forumda en başından beri Türkçe imla kurallarına uyulur. Ardından sen daha doğru düzgün bir üslup bile edinememişsin ve hala yok ban yedim falan diye itiraz ediyorsun. Her yerin bir kuralı vardır, bu kurallara ya uyacaksın ya da cezanı çekeceksin bu kadar basit. İsteyen istediği oyunu oynayabilir buradan başkalarına sen "almayın, oynamayın vs." gibi kesin önerilerde bulunamazsın. Kötü yanlarını iyi yanlarını yazarsın isteyen istediğini yapar. Zaten kullandığın kelimelerden ve üsluptan ne olduğun az çok tahmin ediliyor. CS:GO'da ban yediysen açamazsın süresini beklersin. Bu kadar basit yanlış üslubunu ve gereksiz ithamlarını çabuk topla ve bir daha mümkünse seni burada görmeyelim.

7 gün ceza aldıktan sonra biraz daha dikkat etmen için 14 gün ceza veriyordu önceden. Demek ki bir şeyler değişmiş. En son limit 7 gün ceza aldıktan sonra. 15 sonra yada 30 gün için de cezalar sıfırlanıyor.
Dikkat etmek gerekiyor. Tahriklere kapılmamalısın.

sık sık ban yersen sürekli 7 gün veya daha fazla olur eğer bir hafta ban almasan diğer haftada yine banla karşılaşırsan 30 dakika süre olacaktır.ama dediğim gibi bir hafta hiç ban almaman gerekiyor.her hafta ban 30 dakika olarak başlar.

CS:GO'da takım kurmak şart çünkü arkadaşın dediği gibi böyle insanlar var(genellikle ruslar), hile de var. Bu oyun taktik oyunu ama mikrofonu olmayan insanlar bu oyunu net bir şekilde söylüyorum oynamasın aslında çok tip var CS:GO'da ama arkadaşınız varsa oynayacak 4 kişi kesinlikle daha iyi. Sizde spot yerleri ezbere bilip, prefire yapıp, takım ekonomisinden haberdar olup, aim ve refleksiniz iyi olup bomba taktiklerini bilirseniz o zaman böyle sorunlarla karşılaşmassınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı