CS:GO sürekli hileci geilyor

Bakın ben insan gibi oynarım oyunu. CS:S'de hile yapmışlığım vardır ama CS:GO'da yapmadım. Master Guardian 1'den çıkmaya çalışıyorum adam speedhack ile yanıma ışınlanıp bıçak atıyor. Report ediyorum aim, wall ve diğer dış desteklerden adam ne ban yiyor ne bir şey yapıyor diğer elime de geliyor. Canım sıkıldı artık ne yapmam gerekiyor? Prime alacak durumda değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın ben insan gibi oynarım oyunu. CS: S'de hile yapmışlığım vardır ama CS:GO'da yapmadım. Master Guardian 1'den çıkmaya çalışıyorum adam speedhack ile yanıma ışınlanıp bıçak atıyor. Report ediyorum aim, wall ve diğer dış desteklerden adam ne ban yiyor ne bir şey yapıyor diğer elime de geliyor. Canım sıkıldı artık ne yapmam gerekiyor? Prime alacak durumda değilim.

Kanka ya 21 Level olacan ya da 77 TL bayacan reize başka çare yok ne yazık ki.

Bakın ben insan gibi oynarım oyunu. CS: S'de hile yapmışlığım vardır ama CS:GO'da yapmadım. Master Guardian 1'den çıkmaya çalışıyorum adam speedhack ile yanıma ışınlanıp bıçak atıyor. Report ediyorum aim, wall ve diğer dış desteklerden adam ne ban yiyor ne bir şey yapıyor diğer elime de geliyor. Canım sıkıldı artık ne yapmam gerekiyor? Prime alacak durumda değilim.

FACEIT geçeilirsin.
Teğmen 21 olunca Prime oluyorsun zaten bedavaya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı