CS:GO takas sistemi

efedddd

Centipat
Selam. Arkadaşımın kasalardan, skinlerden ve ajanlardan oluşan 120 dolarlık bir envanteri var. Oyunu bıraktığı için para karşılığı envanterini satın alacağım. Takas banı vs. yok. Yeni bir Steam hesabı açıp CS:GO Prime satın aldıktan sonra arkadaşımla takas gerçekleştirebilir miyim?

Steam topluluk pazarı vs. kullandırmak için 5 dolarlık bir ürün almanı istiyor. Prime'de buna dahildir diye düşünüyorum. Bunun haricinde Guard falan etkinleştirmen gerekiyor sanırım. Bunun için de sana 2 haftalık bir süre verebilir.

Steam hesabınızı açın Steam Guard aktif edin. Mobil uygulmasını yükleyin. Yanlış hatırlamıyorsam 7-14 gün satış takas engeli oluyor güvenlik dolayısıyla. Süresi dolduktan sonra arkadaşınıza takas teklifi gönderebilirsiniz.

Takas için Prime almanıza gerek yok diye biliyorum. 5 dolarlık bakiye yüklemek gerekiyor sadece.

Steam hesabınızı açın Steam Guard aktif edin. Mobil uygulmasını yükleyin. Yanlış hatırlamıyorsam 7-14 gün satış takas engeli oluyor güvenlik dolayısıyla. Süresi dolduktan sonra arkadaşınıza takas teklifi gönderebilirsiniz.

Takas için Prime almanıza gerek yok diye biliyorum.
Steamda 5 dolar limit var diye biliyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı