CS:GO takas teklifi kabul edilir mi?

123demedeme123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H 2.10 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
512 gb ssd
nvidia rtx3050 (6gb)
Meslek
öğrenci
Merhaba, geçtiğimiz günlerde bana Steam'den bir takas teklifi geldi teklif görselde gördüğünüz gibi.

Steam 15.08.2023 13_08_30.png

Ben CS:GO'ya hayatım boyunca 1 kuruş bile yatırmadım ve kasa açmıyorum. Bu kasaları da eskiden bayağı oynardım oyunu bu yüzden 21. 22. rütbede falan bana seçkin hesap verildi sonra da zaten seçkin hesap paralı oldu falan. Neyse oradan kalma kasalar bunlar yani maçlardan düşürdüm tamamını ve zaten ki kasa anahtar fiyatları kasa fiyatıyla hemen hemen aynı. Sizce kabul etmeli miyim takas teklifini? Şu anda teklif beklemede. Dediğim gibi kasa açmıyorum.

Dostum kasaları pazarda satsan bu skinlerin 10-20 katını alırsın hiç mi düşünmedin bunu?

teklifi kabul etmeden önce dmarket gibi trade sitelerine bakın ondan sonra eğer size göre mantıklı gelirse yapabilirsiniz.fiyatlarının hiç birine bakmadım ama seçkin yapım harici öyle aman aman pahalı birşey yok gibi sanıyorum.Ben olsam bi dmarkete bakardım

Hocam takas teklifini kabul etmişsiniz sanırım.

Eğer gerçekten ettiyseniz, ÇOK ÇOK BÜYÜK bir zarardasınız.oradaki verdiğiniz bir tane kroma 3 kasası bile o skinlerin fiyatın kapatıyor.

Geçmiş olsun. Yeni skinleriniz ile iyi eğlenceler ama berbat bir tercih yapmışsınız. Keşke kabul etmeden önce forumda vs. konu açsaydınız.

Merhaba, geçtiğimiz günlerde bana Steam'den bir takas teklifi geldi teklif görselde gördüğünüz gibi.

Eki Görüntüle 1903536

Ben CS:GO'ya hayatım boyunca 1 kuruş bile yatırmadım ve kasa açmıyorum. Bu kasaları da eskiden bayağı oynardım oyunu bu yüzden 21. 22. rütbede falan bana seçkin hesap verildi sonra da zaten seçkin hesap paralı oldu falan. Neyse oradan kalma kasalar bunlar yani maçlardan düşürdüm tamamını ve zaten ki kasa anahtar fiyatları kasa fiyatıyla hemen hemen aynı. Sizce kabul etmeli miyim takas teklifini? Şu anda teklif beklemede. Dediğim gibi kasa açmıyorum.

Büyük zarar sitelerde takaslasan daha karlıydın.

Eki Görüntüle 1903536

Kasaları satsanız onlardan kat kat daha iyi skinler alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı